Peplum yang menjadi trend sekarang

by - May 07, 2013

Yeahhh,sebut je pasal peplum ni sah-sah gadis-gadis kat luar sana dan pembaca mek sudah tahu apa itu peplum, yang lelaki korang sebenarnya tahu je,so please jangan buat-buat tanya,iolssss ketuk kepala guna merton kekgi..dengan ini,jaman kegemilangan saloma KEMBALIIIIII... sesungguhnya trend yang kian menghilang kini sudah kembali pula dengan pelbagai design dan warna.sesungguhnya mata tidak dapat dikawal. 

Sebut je pasal peplum ni, rasanya diri aku tidak bersedia dengan menyarungkan peplum ni. Tapi hati berkata ya dengan peplum.adakah raya tahun ini bertemakan peplum wahai onie?adakah?adakah?tapi tak sure lagi, sebab malas nak bergaya sangat,kakakaka..


Memperkenalkan koleksi dari HAZANIS FASHION yang sememangnya akan buat gadis-gadis terpikat dengan koleksi beliau.. 

 
 


Selain peplum,terdapat juga pelbagai koleksi lain yang sememangnya buat korang cair ^_^
ohya,jika berminat terus pilih ,jangan tunggu sebulan kerana stock yang ada cepat habis,aummmmm...  



Dengan itu,jika anda berminat dengan koleksi seperti ini boleh la terus ke hazanis fashion :D



Ingat raya ni nak berkebaya je,lejen gitu..tapi tengoklah macamana,puasa pun belum lagi,hik ^_^V

You May Also Like

19 comments

  1. promote mek cahhhhhhhh eaaa.... hihihihi

    ReplyDelete
  2. cantiknya..tak pernah try tapi teringin sebab tengok orang pakai cantik..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe,onie pun teringin sgt nak try :D

      Delete
  3. Serious cantik peplum tu.. Wah, ratu kebaya gitu.. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Han prefer kurung pahang je..selesa..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. onie pong,tapi teringin gak nak try baju gini,hik

      Delete
  5. tgk org pakai cam cantik...tp klu cik nor pakai mcm apa ntah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. onie punnnn,sbb onie ni terlalu kurusss T_T

      Delete
  6. Assalamualaikum, body sheila tak sesuai pakai peplum. terlalu keping. hahaha. onie berkebaya? whoahh jgn lupa kasi attach sini satu gambar tersebut ye. raya rayaaaaaa. puasa dulu mek ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam awak... inshaAllah,tu pun kalau berkebaya,muahahahaha

      Delete
  7. Cantik dsgn2nya, especially yg mcm kerawang kt pinggang.

    Hamek, kerawang terus, hahaha

    ReplyDelete
  8. sangat cantik.nak pakai tapi takut tak kena dengan diri.hehe

    ReplyDelete
  9. Mek cah y comel. Kelate mari. Hihi

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..