Power bankku !

by - May 07, 2013


Fine fine fine ! selalu je macam ni, asal aku tolak mesti dia marah :(
bukan apa,aku tak sedap hati kalau dah selalu macam ni.
kalau jarang-jarang takpe,ni selalu.
air milo ais selalu dia belanja. (dalam hati aku,alaaa milo ais je kot,pe dehal)
mekdi yang kononnya aku nak boikot dia hulur depan aku.
padahal baru je cik piah ajak bermekdian semalam.
dasar lupa daratan ko mek,haha.

hari tu seketul samsung s3.
benda mahal.
tu sebab aku cuba tolak sampai kena marah dengan dia.


harini pulak powerbengggggggggggg.
berkuasa kuda (la sangat) 5200mAh.
walaupun dua kali boleh cas.
aiii tetap hargai pemberian seorang bos.


aiii sebenarnya masih blur pasal powerbengggg ni,
natang apalahkan.
sekali aiii pun tanya la bos.

tanya punya tanya.
sekali kena luku dengan dia,
wakakaka..

so,aku pun tak tanya la.
aku google je terus.
oh rupanya power benggg ni bermakna sangat.
okay,baru aiii paham uolsssss ,haha



terima kasih bos atas pemberian ini.
lepas ni pekerjamu ini takkan makan semut.
takkan loqlaq.
takkan datang lambat ke kerja (padahal gua pegang kunci opis)


mungkin buat masa ni tak memerlukan benda ni lagi.
tapi ang tunggu tengok.
mesti penting sangat lepas ni.


kalau saya datang lambat bos tunggu la eh,
sekian terima kasih

update live from opis,
wakakakakakakakakakaka
mati aku kalau bos baca blog aku ni T_T

sekarang tengah pulun completekan game candy crush,baru level 19,tapi jadah ah.. time's up je,benci aku!

You May Also Like

32 comments

  1. fuyoo. tahniah mek :)
    rezeki :)

    ReplyDelete
  2. perghh rezeki baik punya.. alhamdulillah..

    den xdo pun powerbank ni. tak mampu nak boli

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum onie. rezeki tu. phone pun free, powerbank pun dapat. hahahha ;p

    ReplyDelete
  4. Kirim salam kt bos hahaha wakawaka ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hukhuk...hapy belated cny la gamaknya kihkih

      Delete
  5. untungggggg sangattttttttttttttttt !

    ReplyDelete
  6. aku nak jadi anak buah buah bos kau boleh x?

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt bos mcm tu..bertuah giler..nk kje dgn onie juga..:)

    ReplyDelete
  8. wahh untungnyaa sis dapat bos yg baik cenggitu.. lepas ni kena kerja dengan semangat ye.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. rezeki jgn ditolak. .maut jgn dicari. .muehehe. .btuah le dpt boss pmurah. . :D

    ReplyDelete
  10. salam mek onie,
    utk makluman awk followers bertuah yg ke 400 di blog js..
    jadi js nk kasi souvenior kt awk..nti sudi2lah emel nama dan alamat awk ye ke jemarisuri@yahoo.com ..
    semoga perkenalan secara maya akan berkekalan insyaallah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sis,
      alhamdulillah,terima kasih akak...
      rezeki harini :D

      salam perkenalan juga dari onie..

      Delete
  11. power bank sgt berguna bila saat kecemasan onie ~~~

    ReplyDelete
  12. Salam kenal mek onie..

    Tq singgah blog ummi, nak makan sata singgahlah Putrajaya, hik!.
    Alhamdulillah, murah rezeki mek onie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga ummiross,hehe...

      wahhh,mesti banyak beli sata,kesukaan kita kot :D

      Delete
  13. best la bos onie....nak kije kat situ jugak leh tak

    ReplyDelete
  14. apa kegunaan powerbank nie mek..slalu dgr jer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau semakfong or psp or digital camera kehabisan bateri boleh cas guna power bank ni,sebelum tu,power bank kena cas dulu baru boleh cas barang yg onie sebab tu...ikut mAh bateri tu berapa kali boleh cas...

      Delete
  15. nak jadi pekerja bos onie gak!!!!!

    ReplyDelete
  16. Dapat bos tak kedekut macam ini sampai pencen tak nak pindah..

    ReplyDelete
  17. onie ade skandel dgn bos yek?? hakhak gurau je :P

    ReplyDelete
  18. wah...bestnyer! ada pape ke?? hehe

    ReplyDelete
  19. nak taye, power bank ni bole bape kali bole digunakan sekali cas?

    btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa@blogspot.com

    ReplyDelete
  20. ade keje kosong tak? haha

    eh sama la..tengah dok pulun game gak ni ha..level 23 tak lepas2 ggrrr

    ReplyDelete
  21. Bestnye dapat bos pemurah! Anis pun tengah cari power bank ni.. Tengah nak survey2 dulu..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..