Siapa shazreen fazlynda?

Sunday, March 31, 2013 8 Comments A+ a-

Minggu ni saja pengurusan masaku sangatlah hancus, rasa macam nak salahkan diri sendiri sebab tak pandai nak urus masa dengan betul,masa ditempat kerja boleh diuruskan lagi,masa dirumah tu sangatlah singkat..well,mek kan anak sulung,kalau dah anak sulung ni semua kerja jatuh ketangan gua, disebabkan mek ni seorang saja anak perempuan dalam keluarga ,makanya segala kerja rumah tiap malam sah-sah jatuh ke tangan gua (nak tunjuk rajinlah kononnya), balik kerja rehat sejam,pastu makan nasi,pastu kemas dapur pastu kemas rumah jemur kain kemas bilik,tombol pintu bilik mek dah takde makanya setiap hari den perlu kemas bilik. okeh,cukup intro pasal diri gua,rasanya over plak dalam intro ni,muahahaha...
rata-rata,vlogger rakyat malaysia ni sangatlah ohsem ! antara vlogger yang selalu mek follow adalah seperti mat luthfi, anwar hadi,maria elena,shazreen fazlynda dan ramai lagi . korang memang awesome,mana dapat idea nak ber-vlog pun tataulahkan,tapi korang tetap ohsem. kalau la gua buat vlog,sah-sah kena tendang dari youtube dan penonton yang lain . mimpi . contohnya macam sekarang, gwiyomi pah ceroh . getik tahu -..-"
stop.
yang sebenarnya,mek nak cerita pasal seorang gadis vlogger dimana sejak dahulu lagi mek follow dia punya video! vlogger itu adalah seorang pelajar di sebuah universiti dalam malaysia. haa,gitu.. disebabkan minat kepada beliau sangat mendalam (sorry saya bukan lesbo,saya memang begini) nak dikatakan setiap kali mek bosan,mek akan bukak youtube search pinkmarbless.oh okay..itu nama dulu,sekarang sudah bertukar ke shazreen fazlynda.
kenal? okay mek pasti korang tak cam sangat,tapi tidak mengapa,bentar ya bapak bapak dan ibuk ibuk sekalian. tarik napas sekejap,penat susun pinggan kat dapo,dah serupa kenduri dah rumah gua ni.
Lepas je korang tengok video bawah ni pasti korang kenal,aceli..ini video pertama mek start jatuh cinta dengan hasil vlognya. hebak.

kenal? ohsemkan?


mek follow video beliau sejak jaman mek belajar lagi,around year 2011,muahahaha... punyalah setia sampai setiap hari repeat video-video beliau .



dah tengok?gempak gila kot artwork dia ,nak menangis rasa tengok,ohsem !



Bukan tu je video beliau,banyak lagi ! kalau korang tengok rasa macam hilang habis tahap kebosanan dalam diri korang tu,serius ! dan video terbaru beliau adalah RAGAM WANITA .  Ini harus tengok ! wakakakaka..ada je idea beliau untuk record vlognya.. ini sangat cool,mohon video lagik :D
Dan lagi satu, dialek yang digunakan ada bahasa utara,okay,gua memang peminat bahasa utara walaupun ic gua bernomborkan 03 ditengahnya ^_^



Sampai sekarang den tetap menjadi peminatmu,auwwwwww... ^__^

p/s:macam biasa,abaikan penggunaan bahasa diri seperti den,mek kau aku onie gua dan seangkatannya, esok lusa dan wiken untuk bulan ni jangan harap nak merayap,ada #projek yang harus disetelkan T_T

Dreba umi kito. Complicated person. Product Review, Invitation Event, Food Review boleh email kito :D email: letopink@yahoo.com

8 Komen

Write Komen
May 3, 2013 at 10:07 AM delete

kita pun peminat dia juga onie, kita teruja gila bila dia add kita kat fesbuk, rasa dunia ni bagai ana yg punya, eh? hihi

Reply
avatar
hafiz hafizol
AUTHOR
May 3, 2013 at 3:16 PM delete

mek bila lagi nak berVLOG ? hehe

Reply
avatar
May 3, 2013 at 4:41 PM delete

yea sokong hafizol, nak tengok mek berVLOG la plop lepas ni.

Reply
avatar
Mek Onie
AUTHOR
May 3, 2013 at 4:47 PM delete

oloh laaaa,kalu mek buat vlog gak,hacoooo abih la,haha...i ni pemalu ^_^

Reply
avatar
Mek Onie
AUTHOR
May 3, 2013 at 4:48 PM delete

takmau mekkkkkkkkkkkkkkk T_T

Reply
avatar
Mek Onie
AUTHOR
May 3, 2013 at 4:49 PM delete

kita pom ada fb dia,hikkkk...... :D

Reply
avatar
nurdani
AUTHOR
May 3, 2013 at 6:08 PM delete

terima kasih onie, saya baru tahu ni.memang best terutama ragam wanita tu.hahaha

Reply
avatar
Tukang Karut
AUTHOR
May 3, 2013 at 11:38 PM delete

aduyai... macam2 ada...

Reply
avatar

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..