Bersama 'blogger panas'

by - June 15, 2013



Hekeleh tajuk tak menahan, lagi sedap kalau tajuk bersama goreng pisang panas,tapi taknakkkk letak tajuk tu,tak panaslah jadiknya ye dak?kuang kuang kuang kuang.. ingat lagi tak ke entry Jatuh Cinta dengan Brands Innershine Prune Essence itu? kalau tak ingat,mek nangis la cenggini,kahkahkah..minggu lepas saja event berderet,tak pernah rasa perasaan sebegini iaitu perasaan konon 'busynya seorang blogger',haha...


Invitation pulak dari pihak nuffnang,haaa...kalau dah nuffnang yang invite,sah-sahlah ada blogger ye dak?pulak tu,lagilah nak terharu bila nuffnang yang invite,rejeki dibulan enam kot,alhamdulillah..terima kasih bebanyak ke nuffnang ^_^




sumber dari InnerShine Club


Last jumpa yuyu zulaikha sorang ni, 2 tahun lepas kot... masa event di penang anjuran kami blogger utagha,haaaa... mek onie sorang ni memang ahli yang disayangi oleh geng-geng kami blogger utagha okeh,sila jeles,larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *mampuih kena bahan kalau depa baca ayat aku ni


dari kiri: mek cah, yana yasin,cik epal dan mek onie :P

pestaim jumpa YY ... so,haruslah bangga sekejapkan,lol..



Untung jugak jadi blogger ni kan,untung-untung pun apa
 yang kita nak,haruslah kena ada usahakan :D


Pandangan dari atas dan yeahhh itu adalah lobi grand millenium hotel, haaaaa...sungguh
cantik !!!!!!!! hotel ni betul-betul terletak di tengah bandar,jenuh la mengharungi jem itu.. nak pulak pemandu baru kenal stereng,mek lah tu pemandunya,haha..memang terbaiklah..kira keyellll lepas dah,bhahahahaha..


Abang nara nokkkkk, owner pada http://beautifulnara.com/


Mek cahhhhh,rindu T_T


Okeh okeh okeh, kak shea rasol... nebes iolsss berdiri tepi kak shea, tak sangka dapat 
jumpa di sini ^__^


kanan sekali tu kak nadia farahida !!!!! yeayyyy, jumpa untuk ke-3 kalinya untuk tahun ini...


dan banyak lagi blogger yang ketemu ! bila ada dalam komuniti ni, sedikit sebanyak buat mek pandai 
sesuaikan diri dengan keadaan seperti ini, tidak kekok untuk bertegur,tapi kadang tu ikut hangin mek jugak.. kalau tetiba nampak mek tarik muka 14 tu maknanya diri mek sedang kepenatan,haaa boleh terima?


haiiiiiiiiii,kesian ke mak jemah atas ni,baru nak pakai mask yang dikasi oleh nuffnang, actually...awesome benooooo mask ni,hehe.. haruslah simpan untuk masa depan,mana tahu kampeni aku buat dinner tema masquered ke ..haaa sembanggggggggg!!!!!bhahahaha...



Rasa macam banyak lagi blogger yang mek nak jumpa, tapi mek sedaaaaarrrrrrr, siapalah mek kan (habis sedih dah ayat ni) ... rasanya lepas raya kot mek ingat nak pegi berkayak kat tasik shah alam tu, alaaahaiiii ..pahal tah tetiba datang angin nak berkayak ni,haritu masa disuruh berkayak engko jual mahal,sekarang dah kempunan...kot la ada blogger atau bukan blogger yang nak celen berkayak dengan kita apa salahnya, kita set date kasi kemas,cun?


Setiaku korbankan,
Mek Onie 

hugkisshugkiss,krohh~ 

You May Also Like

24 comments

  1. nak innershine lagi sebotol..miahahaa hehe guraw2 iolls teringin nk jmpa shea rasol

    ReplyDelete
  2. teringin nak p event2 macam ni. jumpa blogger

    ReplyDelete
  3. fuyoh... jumpe top blogger semua

    ReplyDelete
  4. Meriah sungguh events yg mek join, berbaloi, semakin panas dan hangat ni.

    ReplyDelete
  5. best gila banyak invitation...
    pergh berkayak... kompem den kalah, bila berkayak asyik nak golak ajo hahaha.selamat maju jaya mekkkkk, pegang stereng betul2 haha.

    ReplyDelete
  6. untung dapat peluang ni. dapat jumpa ramai blogger kan. happy for you. nanti kita lawan kayak ye.ngaaaa

    ReplyDelete
  7. wow... untung la... glemer mek...

    ReplyDelete
  8. wah..beznye mek gathering ngan blogger ohsem
    blh kenal2 kan...
    nak kayak gak..meh la menyeberang laut china selatan jumpe yumida..hikhik

    ReplyDelete
  9. pergh... ni blogger2 yg top je ni..

    nice2... semua comel2.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wah bestnyer mek g event nuffnang..dpt jmpa blogger2...

    ReplyDelete
  11. fuyooo zorro tu...best weh best tgok gambaq

    ReplyDelete
  12. wauuu,, osem mek onie! ni poi dtg nak cepuk lik! hahaha :P

    ReplyDelete
  13. lawa2 semuanya ye...hehe.. ;)

    ReplyDelete
  14. seronoknya dapat jumpa ramai blogger popular.berseri2 semuanya :)

    ReplyDelete
  15. tue diaaaaaa.. seronoknya dapat jumpa blogger2 lain.

    ReplyDelete
  16. amboiii....meriahh beno teman mekonie. semua kelas2. haha

    ReplyDelete
  17. onieee, kak ya speechless baca entry onie niiii.
    kak ya tak panas ponnn. T__T kita geng, yeayyyyy :)

    ReplyDelete
  18. skrg ni xleh nk buat aktiviti outdoor sangat kena jaga kulit hahaha

    boleh tegha tu?

    ReplyDelete
  19. bestnya dia dapat pergi event :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..