Coming soon 'baju kurung by mek onie'

by - June 21, 2013


Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,rasa macam nak rilekkan otak sekejap, minggu ni saja minggu sebu,rasa nak meronta-ronta tampaq dahi je rasa dah ni,huhu.. okeh,tajuk tu tajuk tu.. tup tup tup ada pulak tajuk pasal coming soon 'baju kurung by mek onie' ni,mesti ramai haaa haaaa haaa,mek onie niaga ?alhamdulillah, kini telah tiba,inshaAllah akan dilancarkan minggu hadapan,plissss kasi mek masa,mek free di malam hari sahaja,So sabar okeh... baju kurung  by mek onie ni bawah rm100 tidak termasuk postage,alaaa..postage kita kasi rm5 je, So stay tuneeeeeeeeeeeeeeeeeee ebribadeh... :D









Doakan saya supaya menjadi seorang peniaga kecilan yang gagah perkasa,power,berjiwa kental dan amanah demi mencari sesuap nasi... jangan risau baju kurung mostly bawah rm100,murahkan?hehe.. design tak terlalu over,selesa dipakai,jenis kain fuhhhh! pestaim iolssss pegang rasa nak pakai terus,okey chaiyok mek..semoga berniaga penuh istiqamah..inshaAllah..Sabiaq eh,akan dilancarkan ASAP!!! dont worry,sebab baju kurung yang mek jual ni tak ketat dan sangat selesa,inshaAllah menepati ciri-ciri muslimah..go mekkkk!


okay,stay tuned 'baju kurung by mek onie' kakak abang adik makcik ankel hensem cun semua,sabar tau ^____^

jangan lupa like fanpage garage sales mek :D


You May Also Like

34 comments

  1. mek oni yg jahit sendiri???? cantiklahhhh! tapi sesuai tak dengan ketinggian ena??

    ReplyDelete
  2. Sama la kite, baru nak start niaga.. Hehehe

    ReplyDelete
  3. harga kawan kan? hahaha.. x sabarnya nak tgok. jual la jubah juga kekeke.

    ReplyDelete
  4. all the best kawan.. kalau ada yg berkenan di hati nanti sy roger mek ye :')

    ReplyDelete
  5. bju melayu mek onie? heheh :) good luck bisnes kcil2 ni k,, ehheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdakkkkkkkkkkkkkkkkkk lagi stok baju melayu T_T

      Delete
  6. Eh eh kita pon br nk berjinak2 jual online huhu b4 ni main jual gn air liuq jer...insyallah nati blh sma2 jd bisneswmn

    ReplyDelete
  7. pehh. bsness skg. smoga berjaya heh

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..waa tahniah ATS usaha adk yg nk bniaga. G.luck ..ni nk follow nti leh ikuti mcmn jualanny ..hehehe.Kla hope adk jg dpt bg skogan kt akak sbgai blgger bru.
    Just folllow me back ..tq

    ReplyDelete
  9. ok, nk window shoping dlu kt fb u..hehe
    btw, jmput follow tmpt sy.. =)

    ReplyDelete
  10. ok, nk window shoping dlu kt fb u..hehe
    btw, jmput follow tmpt sy.. =)

    ReplyDelete
  11. semoga berjaya dalam perniagaan...

    apa yang penting dalam berniaga adalah amanah...

    ReplyDelete
  12. wah! terbaik r wak ni...kre bisneswoman yang berjaya r...hihihi ye...skngni dah ada ank sorang da huhuu~

    ReplyDelete
  13. wah onie nak berniaga ya..kak intan ucapkan good luck ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak intan,nego kecik2 jah ni :P

      Delete
  14. bukan sng nk bt dn ada bisnes sndri :) smoga bisnes mek Onie trus maju dn berdaya saing, in.shaa.Allah dimurahkan rzeki lepas ni..bju mlyu xde ke?? nk raya dh ni he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwarrrr,tade lagi buat masa ni :(

      Delete
  15. chaiyok mek, ehehe macam panggil diri sendiri je sebab kawan2 pggil saya mek jugak kat kolej =D

    ReplyDelete
  16. terbaik mek~ ni bleh jadi agen affiliate tak? hehehehe

    ReplyDelete
  17. Perghh..mek onie pandainya buat. Cantik2 plak tu. :)

    ReplyDelete
  18. hope onie berjaya menjadi bisneswomen.. :)

    ReplyDelete
  19. Jom tengok telekung untuk solat http://naionlineshop.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..