Etude House buy 1 free 1 !!!!!!

by - June 03, 2013


Setelah mask mary kay out of stock dirumah,makanya inilah hasil kelmarin, serius tak perasan pun yang dekat board tu BUY 1 FREE 1 for all item!!!! sekali bila ambik itu ambik ini, maka sales girl tu pun kemari lalu beritahu (amboi skema ayat,haha) yess, u BUY 1 FREE 1,haaaaaa...maka terkinja-kinja la mek tarik itu tarik ini tanpa memikirkan duit yang sudah menipis di dompetku ini,haha...


*kebersihan muka punya pasal la katakan -..-"
*mek tak perasan lak promotion ni sampai jaman bila,hik

lawa tak permaidani saya?ahakkkkkkkkkkk T_T

Haaaaaa, sape penah tengok mek blog post pasal BLACKHEAD REMOVER DUAL SHEET ? kalau yang belum pernah baca mari picit link sebelah ni ------> Product Review: Etude House Black Head Remover Terbaik dari Cathyjoy.com


Sebelah pack warna kuning tu adalah mask ! okeh,first time nak try ni,sebab sebelum ni,muka mek disajikan oleh mary kay -..-

Serius kalau korang baca,mesti secara automatik korang nak pergi beli terus product ni,SERIUS ni nokkkkkkk...Mek yang pakai ni pun rasa terkinja-kinja lepas tu,haha..bahagia kot blackhead hilang dan kawasan hidung tu licin dari black head !!!! 

haaaaaaa,lepas je post gambar ni dekat instagram, berpusu-pusu sahabat mek bertanyakan pasal product ini,bukan apa,benda best haruslah share,tak gitu?

Makanya, malam ini NO ONLINE! sebab nak sesiapkan diri awal sehari sebelum 'sesuatu' bakal menerokai dalam jiwa yang satu ini,cewah! macam ucapan orang nak kawen,lol..



Nak tahu apa yang 'sesuatu' itu?okay,korang haruslah jaga-jaga dengan entri seterusnya, konfem korang juga akan terkinja,haaa gituhhhhh ^_^


Jangan lupa singgah ke store ETUDE HOUSE berdekatan anda !aummmmmmmmm~
feeling-feeling princess bila masuk store ni,hikkkk..sekeliling warna pink kauuuuuu !!!




Satu lagi,marilah rerajin undi kita ni haaaaaa,klik banner atas ye anok-anok *pehhhh,ramai gila pesaing,tape kengkawan,bersaing dengan sihat ye anok-anok,maknya ni saja join,haha.. ^_^

You May Also Like

9 comments

  1. wah shopping sakan giteww mek onie kita... *_^... x pe x pe...demi beauty and health... orang perempuan memang kena melabur sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sakan pun,dah lama gila kot tak shopping cenggini T_T

      Delete
  2. Assalamualaikum onie. waaaaa bestnyaaa. kalau sheila nak beli, fikir 20 ribu kali kot. hahaha bila ntah nak pakai. i is pemalasss ;p

    ReplyDelete
  3. wahhh...buy 1 free 1 ek..kena cepat2 pegi etude house mcm ni :)

    ReplyDelete
  4. 'sesuatu' tu yg lbh howt skunk...hahaha mek onie nk tung doh kihkih

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..