Exclusive launch of Mercedes Benz A-class

by - June 30, 2013


Event lagi, haiii...heharap pembaca yang dah setia kat blog ni tak bosan dengan cerita event mak jemah ni,hukkk .. bukan apa,benda baru rasanya perlu kot share bersama..Event kali ni bukan under nuffnang or as a blogger tapi sebagai peneman cikna di kala malam tiba,haa gitu..dah diajak laju je mek ikut,kikikiki...at least kita dapat merasa bila berada di company yang sudah dikenali,terasa diri ini tersipu malu plus segan bila kanan kiri jumpa staf yang berstatus korporat gitu.. datuk datuk datin datin depan mata... abang abang kakak kakak hensem cun pun,alahai..Nasib baik dapat selesakan diri dengan keadaan .. tepuk tangan buat diri sendiri,lol..

Venue: NZ Wheels - Mercedes-Benz
Date: 29.06.13





Mak jemah belah kiri over..kalah datin oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kbai ...sebelah mak jemah tula cikna, merangkap pada mak si akil dan zara..



Nampak? Mercedes-Benz A-class di sanaaaaaaaaa! actually,kereta ni sangat-sangat sesuai untuk gadis-gadis juga wanita-wanita..


Sesuai tapi tapi tapi tapi harga kereta ni boleh beli 3 bijik myvi atau sebijik banglo uolssssssss.... well,nama pun mercedes..of course la mahalkan ;)

Jap,korang agak harga dia berapa?


Hai hai hai, sebenarnya time ni nak je masuk dalam kereta ambik gambar segala,tapi tapi tapi ,hakak tu conquer lama sangat,pilu hati ni tau :(



Suasana di event tu, haaaaaaaa...orang putih sangat, fefeeling orang putih la sekejap,huk..


second time sampai company NZ Wheel ;)


Makanan makanan makanan.. semalam bila gigit udangkan,tetiba teringat..ops, gigi depan aku ni crowning, jadah la kau mek gigit guna gigi depan,sila jaga gigi okay mek, seriyau takut tetiba tertanggal,bhahahaha... actually,tade lah nak tertanggal ,cuma penjagaan crowning tu kena berhati-hati,huuu...banyak benda lagi nak kunyah ni,haha


Itu sahaja yang sempat dicekau, time ni rugi,rugi sangat..sebab perut kenyang T_T




Bye A 200 Blue EFFICIENCY , sangat perghhhh perghhhhh..dapat duduk sebelah kereta ni pukoi gambaq pun jadik la,bhahahaha... haaaaa,sekejap,ni nak bagi tau harga kereta ni, jeng jeng jeng.. harganya adalah RM198,888 for private registration and RM199,178 for company registration .. haaaa,bapak mahal

CBU-Fully Imported Models and banyak lagi equipment included in vehicle price,rasa nak terjun kb mall bila tengok list dia, gojes sangat T_T

Kepada yang berminat dengan A-Class,terutama datuk-datuk datin-datin yang nakkan kegojesan bolehlah ke NZ Wheels segera . Sekian sahaja dari saya. Wasalam *nak menyembat baju kurung orang sekejap, bulan ni tak nyempat nak blogwalking,sadis

You May Also Like

18 comments

  1. Sedak la oghe join event sokmo..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh amirrrr,wak ayat sedih bulihhhh :(

      Delete
  2. kemain mekkkkk. ahahaha. mek nak sebijikkkk!!!

    ReplyDelete
  3. ala onie ptt test drive juga..best tu kete besar..:)

    ReplyDelete
  4. Pergh2.. Mahal giler! Janji baju sama colour dengan kereta.. Hehehe

    ReplyDelete
  5. terliur tgk merc... tapi pebret kta BMW :)

    ReplyDelete
  6. kalau dapat sebijik keta ni pun cukup la.. perghhhh suka yg warna biru tu..

    ReplyDelete
  7. semat nihhhh nak order satu la....kringgg hello myvi satu ;p

    ReplyDelete
  8. Curlass mek..msti best kebabooom nih

    ReplyDelete
  9. wah, bestnya..anna nak join skali boleh x? join makan.. hihihi

    ReplyDelete
  10. uish.. geram nya tengok.. memang tak mampu nak beli. tengok daripada jauh je lah...

    ReplyDelete
  11. wow..lawa sgt ketenyer. tapi of course la tak mampu nak beli..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..