Peminat baju kurung mari sini !

by - June 26, 2013

"Bismillahirahmanirahim,Ya Allah,cukupilah aku dengan kehalalMu dan keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu. amin"

Sini sini sini sini sini sini sini buat peminat BAJU KURUNG mek ada jual berpasang-pasang baju kurung ada jenis moden ada jenis kurung biasa, disebabkan diri ini suka berbaju kurung dan kebetulan raya pun nak dekat dahkan,so apa kata berjual beli dengan saya,hik.. 
 alhamdulillah..musim jerebu tidak menghalang untuk mek menaip dan selesaikan hal baju kurung ini,masih mampu menghadap laptop lagi,tahap kekaburan tinggi bila tidak memakai spek,itu sahaja,haha

*membebel pulak -..-"

Alhamdulillah,juga sudah terjual beberapa pasang baju,syukur Ya Allah :")



Harga sangat berpatutan dan jenis kain seperti jacquard,chiffon cotton,chiffon dan lain-lain lagi,yang penting kain jenis lycra takde,peace ^_^V

Setiap pembelian akan diberikan FREE GIFT !!! menarikkan? 



So,jom semua singgah ke garage sales saya dengan kadar yang laju,doakan semoga dipermudahkan segala urusan saya dalam berniaga ini. 
Sebarang pertanyaan boleh contact saya di:
FACEBOOK:SITI AUNI AFIFAH
FANPAGE: GARAGE SALES
EMAIL: letopink@yahoo.com
Untuk lihat gambar selebihnya boleh singgah ke garage sales saya,terima kasih anak-anak :')

Happy shopping ^__^
p/s: tahniah kawanku kerana berjaya jadi model kepada baju kurung aku,sayang kau ..

You May Also Like

21 comments

  1. wahh. mek berbisne baju kurung. cayok mek!

    ReplyDelete
  2. Cantik baju2 kurung tu mek..
    ok ok nak gi skodeng garage sales kat fb jap eh..kbai ;)

    ReplyDelete
  3. ai
    say ni newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cantik cantik... tapi sekarang ni akak tak ley pakai baju kurung modenlah dik...ekekeke...perut nak sorok mana?

    ReplyDelete
  5. cari model yang cun sikit... huhu... confirm laku...

    ReplyDelete
  6. Hai Mek Onie,saya peminat baju kurung tau,haha mind follow me, http://nooruldebisa.blogspot.com/ :) rajin2 la update new brand mana tau kita berminat :)

    ReplyDelete
  7. dkt nak raya raya ni sure baju kurung meletop!!!

    ReplyDelete
  8. Wah onie dah mula meniaga..melangkah bertapak tapaj lagi..good luck k.. cantik baju kurung tu..

    ReplyDelete
  9. Wah onie dah mula meniaga..melangkah bertapak tapaj lagi..good luck k.. cantik baju kurung tu..

    ReplyDelete
  10. fuhhh...kelasssss gitu, siap ada model

    ReplyDelete
  11. akak pun ada juai baju raya..meh sini meh :

    http://dia-honey.blogspot.com/2013/06/promo-baju-raya-roberto-cavalli-peplum.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum onie, alhamdullilah. semoga berjaya dalam bisnes ye :)

    ReplyDelete
  13. Salam kenal

    Baju kurung ni Semua cantik2...

    p/s: follower ke 3445

    ReplyDelete
  14. semua cantik2 :)
    gud luck onie :)
    psssttt letak lace2 sikit kasik lagi cun huehuehue

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..