Tawaran sempena di bulan 6 !

by - June 17, 2013






Sekarang kalau sebut pasal blog,masing-masing rasa macam nak haaaaaaaaaaaaaaaaa (gaya shin chan) ..lepas tu masing-masing rasa nak blog dia cantik macam blog saya,haaaaaaaa lagi..lepas tu bila dah cantik baru ada semangat nak blogging,lepas tu bila dah ada semangat nak blogging mesti pembaca ada semangat nak datang blog kita juga,serius...blog yang cantik adalah kunci utama untuk pelawat datang dan terus datang,itu kunci utamanya..tapi paling penting dalam blogging ni adalah isi kandungan sesebuah blog itu, itu yang lagi penting :')


ingat,isi kandungan tau :')


Sempena bulan 6 bulan yang mulia ini, ada promosi untuk mereka yang sedang mencari designer blog, sini ada berita gembira dan berita ini haruslah dikongsi untuk semua sebab promosi ni sangatlah lumayan !!!!

sebelum kita pergi jauh, meh sini nak terang apa yang ada :-

1. Profesional Blog Design
2. Bloglist Layout Design
3. Facebook Cover Timeline Photo

cukup? okay saya tahu tak cukup,tapi mari teruskan membaca,sebab kenapa?sebab dibawah ini ada berita gembira dimana berita ini takkan sia-siakan kalian semua ! ^__^



Upgrade Your Business Blog To Look More Professional


Why You Need A Professional Website ?


Just a website is not enough.You should have a professional looking website inorder to be taken seriously.Nowadays many customers seek information online before making a final purchase.

Therefore a website needs to make a good impression on the potential buyer by having an easily navigable professional looking site.The visitors judging the product by its shabby website,might think the owner does not have much to offer & turn away as an outcome.

STOP procrastinating!
Your business NEEDS a professional Design NOW!

FEATURES

✔ Nice, Elegant & Very Organize Template
✔ Fast Loading
✔ Custom Header
✔ Navigation Menus (up to 9 menu)
✔ Organize Author,Date,Time & Number of Comments
✔ Organize Tags/Label in every post
✔ Wide Post Width *can view large photo
✔ 3 Column Footer Widgets
✔ Custom Social Sharing Widget *can pick ur own color
✔ Related Post by Linkwithin
✔ Social Networking Sharing Article in every post
✔ Threaded Comments *easy to reply customer's comment
✔ Customize Blockquote *easy to highlight
✔ Order Form 
✔ Payment Icon
✔ Tracking Shipment Icon
✔ MORE Widget Exclusive For Business
✔ Can choose your own color theme
✔ Coding and Installation

Threaded Comments
✔ Easy for you to reply your customer's question/comments.


Customize Blockquote

✔ Easy for you to highlight the important info about your product.


Social Networking Sharing Article

✔ Share your Article to Twitter,G+,Facebook & Pinterest. Make it Easy for Readers to Share Your Content.BONUS >> You Will Get More Readers to Your Blog

10 ADDITIONAL WIDGET


LAYOUT


✔ 3 Column Footer Widgets - Can put more widget at the bottom so that your blog will looks more organize.


OTHERS
✔ Disable Right Mouse Click Code *copyright issues
✔ Disable Text Selection Code *copyright issues
✔ Open New Tab Code


FREE GIFT *available until 30 JUNE 2013,Grab it now!
 FREE Facebook Timeline Cover
 FREE Business Card Design
 FREE Marketing Tips To Boost Your Business 



BLOGLIST TEMPLATE DESIGN





✔ Terlalu banyak blog-blog menarik untuk difollow?Terlepas update terkini dari blog kegemaran anda? Grab Bloglist Template now!
✔ Can choose the header design (we have 4 design)
✔ Promotion Valid until 30 June 2013
✔ FREE INSTALLATION



FACEBOOK TIMELINE COVER FOR BUSINESS PAGE
Our Beloved Customer

Alhamdulillah,the number of LIKE at their page  increase after using our design.
You can click here for more info >> FB TIMELINE COVER

Interested to earn extra income from my design?
Click the banner below,Thank you.


You can contact for more details either by:

✔  FBPage: BelogCikKumbang
✔  Email: cikkumbang12@gmail.com


Haaaaaaaa ! puas hati? sangat-sangat berbaloikan? so,apa lagi...grab it now !!!!! dah bacakan sebab apa kita kena ada design blog yang cantik? kalau dah tahu, cepatan donggggggggggggg,hik ^__^

You May Also Like

26 comments

  1. erkkk... bila aku baca ni, aku rasa gerun pulak nak tukar2 design ni...

    ReplyDelete
  2. agak2 blog kite dah cukup professional x? kikiki..
    lawa2 design dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog kau kan umie,aku suka gila design kau....lelagi part header tu,aweosome yg amat !!!! serius...

      aah,onie suka tgk design yg didesign oleh cik kumbang tu haaaaaa ,tangan seni sungguh ^__^

      Delete
  3. blog aku? hmmm,,, jauh lagi nak smpai tahap mcm ni,, -_-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. u can do ittttttttttttttttttttttt bebeh :D

      Delete
    2. yaaaaa,panjat sesikit.... tak larat panjat abih panjat sikit dulu,hee

      Delete
  4. wahhh..will consider nnt...nak procrastinate dulu...hihi

    ReplyDelete
  5. actually blog layout mmg sgt penting. perlu invest for a nice template, byk kebaikan nya! :)

    ReplyDelete
  6. tak brani nak tkar design takut hancuss plk blog nie..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. upah org inshaAllah tak hancus :')

      Delete
  7. Assalamualaikum onie. wahhh bagusnya. tapi rasa sayang lak nak tukar template. dah serasi kononnya. heeee. insyallah kalau dah sampai waktu, sheila tukar kot. skrg ni takpe lah. hehehe >______<

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, jangan la sayanggggggg,yuk transform,hikkk

      Delete
  8. salam, btol2.. bg ayie bila sesuatu design blog tu nampak menarik, and lg mudah untuk orng masuk + mcm ad aura jer.. hehe yg pntg simle and nice looking

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, yessss..u are riteeeeeeeee dik :')

      Delete
  9. Amboi... Blog kite camne Onie ? Komen sikit. dah lama gila x tukar template/layout hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pijooooooooo,yuk transform,,,hikkk ^__^

      Delete
  10. blog cantik tapi klu berat dgn widget pun org malas nak singgah.

    ReplyDelete
  11. mahal tak rasa2? sebab profesional kan

    ReplyDelete
  12. cantik! deno pun ada order dgn cik kumbang ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..