Aura hot di hari raya!

by - July 15, 2013


Ewah ewah ewah. mementang la dah nak raya, kemain banyak sale sekarang ni, sogo minggu lepas pun ada sale kan? dah la tetengah bandar,macamana la makcik pakcik hakak abang bertahan meredah jammedkan?kalau iolsss la kan, memang tak la *padahal ikutkan hati pasti aku turutkan,bhahahahaha...


So raya tahun ni saya berazam,cewah engkau,siap ada azam lagi -..-" saya berazam yang raya tahun ni lebih bermakna dari tahun-tahun yang lepas,pernah sekali pergi sembahyang raya pastu bila sampai masjid je orang dah bagi salam,erghhh..rasa nak marah kat diri sendiri...rasa tak sempurna raya tanpa sembahyang hari raya,kecualilah kalau buku merah jangan lupa bawa n blablablablabla..pahamkan?haha

Korang mesti rasa nak hotkan dihari raya, bukan la hot glemer amende, ni untuk kesihatan plus kecantikan okeh. Tahun ni den nak ber-aura hot dengan benda ni,serius rasa tak sabar dengan diri ini.




Haaaaaaa! ini la Aura Hot nya ! Bio-Stem Cell Plus Collagen,huwarrrrrrrrrrrrrrrr.....ni yang nak menangis sebab tak sabar nak guna ni ^__^ 


Lepas je baca kelebihan dia, perghhhhh! tambah nak menangis lagi sebabnya kelebihan dia tu sangat ohsem !
Mencerah,anti penuaan dan mengembalikan keanjalan kulit kita dan membantu menambahkan hormon estrogen, alahaiiiiiii... Mestilah best ! mesti tak payah letak fondeseng bebanyak dah!  Anti Oksida untuk mengatasi kesan radikal bebas juga adalah salah satu kelebihan produk aura hot ni, ohsem lagi !




dah la dapat cerah segala, pastu merangsang tubuh menghasilkan lebih glutation lebih dari biasa dengan secara semulajadi.memang nak menangislah kan.. haippp wanita di luar sana dan tak lupa juga, pasangan yang sudah berumahtangga aura hot ini pun berfungsi sebagai menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori.,produk ni juga menegangkan kembali payu dara dan punggung,hiks..


korang nak tahu,haritu iolsss sesaja pegi kat orang jual produk herbalife nak mintak dia timbang ukur segala,sekali part metabolisma aku adalah metabolisma seorang 17 tahun,padahal umur aku dah 23 tahun,tragis gila,semoga produk ini dapat membantu iolsssss mendapatkan metabolisma yang sebetulnya :D


ohsem tak ingredient dia?

Kepada yang berbadan besar dan yang tercari-cari produk apa yang berkesan untuk menurunkan berat badan,korang harus try AURA HOT ini.. sebab,produk ni dapat menurunkan berat badan dengan mudah,berkesan dan terkawal,inshaAllah.. yang penting kena disiplin !


Selain itu ,kelebihan produk ini juga dapat mengurangkan kolestrol, menambahkan tenaga,menyegarkan badan kita. Berita baik ! bagi yang selalu rasa diri tu lesu dan bertenaga, sewajibnya guna produk ini sebab produk ini dapat menambahkan tenaga juga menyegarkan badan serta merawat masalah kemurungan uolsssssss,hehe...


antara kelebihan/fungsi yang lain ialah :
  • Diformulasikan berasaskan farmaseutikal
  • memberi manfaat dari luar dan dalaman tubuh korang
  • terbukti mampu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit *ini aku suka,haha :P
Menarikkan kelebihan dia?
Semoga raya kita-kita semua bertambah gojes dengan adanya Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen .. Yang penting kena disiplin kalau nak sihat dan cantik,hiks..



Den tak sabar nak menghabiskan supplement ni, paling best mix fruit botanical wooooo.. satu lagi,dalam satu box ni ada 20 sachet. cara penyediaannya pun senang yang amat..cuma campurkan 1 paket aura hot powder bersama air suam @ jus buah-buahan, macam mek yang baru nak berjinak dengan supplement ni, kiranya bulan pertama  menggunakan aura hot ni dinasihatkan minum 2 paket sehari, pastu 1 paket untuk bulan seterusnya,haa gitu :D

pung pang punya pung pang, kepada yang berminat atau sebarang pertanyaan meh sini:-

atau terus hubungi aisyah di 019-669 0054 *Stokis dan agent diperlukan ,ulang lagi sekali,stokis dan agent diperlukan ni,sesiapa yang nak side income korang boleh roger kak aisyah kita ni haa :D

paling best ada harga promosi untuk gojes di hari raya,serius ini bukan palsu,ini kenyataan okay  ;)

Selamat bershopping dan mencuba  ^____^

You May Also Like

5 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..