Durian crepe kesukaan sekeluarga

by - July 13, 2013



Ewah kau onie ! time puasa jugak kau nak upload gambar makanan,salah timing betul la kau onie,huk >.<
sebenarnya,ada satu makanan ni onie nak kongsi la sikit dengan korang,kongsi gambar jela tapi wei,nak belanja sensorang tak tergamak lak kan,haha... start onie beli durian crepe ni bulan berapa entah, time tu market doyan krip memang up gilalah kan,kalah girl generation (tetiba girl generation,jadah apa)


Nasib dekat puncak alam ni ramai hakak-hakak yang buat business doyan krip ni, tak la susah nak cari,puncak alam ni haaa korang pempaham lah kan (eh), setakat yang onie tahu kat ikea ada doyan krip ni haaaaa,tapi takde maknanya nak kesana selalu! ikea pun dah muntah tengok muka onie ni haaa,lol..doyan krip ni jugak kesukaan family den, nak makan sorang 3 ketul ,mboihhhh... 

Time nak roger kat facebook je,senangnya lah sekarang, jangan pas ni, nak beli ayam pun roger kat facebook sudah,haha..tapi iolsss lagi suka cara macam ni,senang~



Yang baca blog onie ni kan,ada ke dari puncak alam? kalau ada lah kan,korang harus kot wei try 5 6 7 8 9 mulut doyan krip ni,konfem hmphh! doyan krip ni kalau buat time hantaran den kawen pun mabeles jugakkan, nak mintak dekat bakal suami 100 biji doyan krip la cenggini,bhahaha...kalau 6 ketul rm10, ce kali 100 ketul dapat berapa,bankrap bakal suami ! mihmihmihmih..

nak no.telefon akak yang buat ni pun boleh, email je aku ni haaaa,taknak email facebook je,senang~

tutup la kita bab makanan,kita cerita benda lain plak..



Lelong lelong, aku sedih kali ni,terbeli baju besar yang amat,konon nak cari labuh,tapi tang ketiak spoil betei.... besaq yang amat utk manusia yang berukuran 152cm dan 42kg macam aku ni haaaaaa, beli online cenggini la,pestaim beli online terbeli baju yang besar,padan muka, sape suruh kau amik saiz m mek,bhahahahaha...



Kepada yang berminat boleh la roger mek di facebook mek siti auni afifah atau email je..ada satu je uolsssss, beli baju dapat free belt,haaaa..terbaikkan :)

*sempat lagi menega -..-"

You May Also Like

31 comments

  1. alamak lama tak makan durian krepe, meleleh air liur kita onieeee woiii!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ampun buk ampun buk,tak sengaja buk :P

      Delete
    2. ahhhh!!! buatkan kita sepoloh durian crepe! haahahah

      Delete
  2. mek onie dosa tauuu. puasaaaa ni. ecehhhh :p

    ReplyDelete
  3. durian crepe sedap ooo..my feveret..:)

    ReplyDelete
  4. durian crepe ouh durian crepe... adoiii onieee mengundang. baju tu takdak size s ke huwaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdakkkk,kalau ada s,sah-sah aku tak juai dah,bhahaha

      Delete
  5. Tak pernah rasa Duyan Krep ni ,sodapp ja tengok orang makan .Fuhh ,jeleous , jeleous .

    ReplyDelete
  6. kite xsuke duyan.. makanya duyan krip pon kite xsuke..
    hikhikhik

    ReplyDelete
  7. nasib baik saya tak minat durian, takde la terjebak dgn durian crepe ni..hehe

    ReplyDelete
  8. Minat kaler kuning ke..
    Kaler bj sama ngan durian crepe..
    Hehe

    ReplyDelete
  9. pernah try sekali durian creep
    sumpah, terbaik
    siap order dgn member kat twitter, padahal tak pernah jumpa sebelum tuh
    tak tau nk beli katne punya pasal


    ReplyDelete
  10. Mek onie nati try crepe versi letak biskut oreo hikhik..insyaallah lau rajin ayu share resepi nati

    ReplyDelete
  11. HIHI. kne pndai mngagak klu online ni :D

    ReplyDelete
  12. onie gi la kedai alter baju tuh..hehe

    ReplyDelete
  13. dah lupa rasa durian cerepe.. dulu bukan main mencari..huhu

    ReplyDelete
  14. haritu dah rasa sekali.
    sedap. tapi tak makan banyak.
    perut memulas mulas haha.

    ReplyDelete
  15. baper harga doyan krip tu mek? dah lama yumida berkenan..cari kat supermarket x pernah dijual pon

    yumida tengok iklan u mobile mek..kiutnye mek!
    slogan 'switch 2 u' memang harus kena selitkan kannn
    terbaek la..jemput la tonton video u mobile yumida
    model dia pakai doodle je

    ReplyDelete
  16. Makan durian kreepy sambil pakai baju yang besar kat bahagian ketiak pun best jugak rasanya haha..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..