Jubah yang confirm flowy ;)

by - July 04, 2013



Bila sebut je pasal jubah,for sure ramai yang akan kata, kain macamana?cantik tak? sedap pakai tak? serius tu soalan pertama yang akan keluar dari mulut korang,sini jawapannya !!!! JUBAH FLOWLY KARISMA WITH CUFF didatangkan dari material high quality korean lycra 320gm,yessss kami jamin kualiti kain kami berkualiti,flowly,berat,drapping yang cool,lembut dan paling penting tidak melekap di badan,sekali lagi TIDAK MELEKAP DI BADAN okay... sekarang ni onie baru tahu dan sekarang juga dah jadi peminat lycra sebab tak semestinya fabrik dari lycra tu melekapkan?


Untuk yang nak shopping/sebarang pertanyaan boleh email: letopink@yahoo.com / pm di facebook : siti auni afifah / fanpage : garage sales 


JUBAH FLOWLY KARISMA WITH CUFF

KOD : FF 10002
WARNA : PURPLE 

PRICE : RM 140.00/piece
MEMBERCARD : RM 130.00/piece

STATUS : ITEM PRE-ORDER
OPEN ORDER & PAYMENT : 2/7 - 17/7 2013
DELIVERY : ANGGARAN BERMULA 17/7

LABUH (SILA PILIH DENGAN TEPAT) :

60 INCHI : ( 175CM - 180CM)
58 INCHI : (168CM-174CM )
56 INCHI : (160CM-167CM )
54 INCHI : ( 154CM-159CM)
52 INCHI : ( 148CM-153CM)

EXTRA CHARGE RM10.00 UNTUK BUAT LEHER + PENUTUP BAHAGIAN DALAM KHAS UNTUK BF MOMMY

SAIZ : RUJUK PADA CARTA UKURAN


KOD : FF 10001
WARNA : PINK LOLIPOP

PRICE : RM 140.00/piece
MEMBERCARD : RM 130.00/piece

STATUS : ITEM PRE-ORDER
OPEN ORDER & PAYMENT : 2/7 - 17/7 2013
DELIVERY : ANGGARAN BERMULA 17/7

LABUH (SILA PILIH DENGAN TEPAT) :

60 INCHI : ( 175CM - 180CM)
58 INCHI : (168CM-174CM )
56 INCHI : (160CM-167CM )
54 INCHI : ( 154CM-159CM)
52 INCHI : ( 148CM-153CM)

EXTRA CHARGE RM10.00 UNTUK BUAT LEHER + PENUTUP BAHAGIAN DALAM KHAS UNTUK BF MOMMY

SAIZ : RUJUK PADA CARTA UKURAN



KOD : FF 10003
WARNA : RED CHILI

PRICE : RM 140.00/piece
MEMBERCARD : RM 130.00/piece

STATUS : ITEM PRE-ORDER
OPEN ORDER & PAYMENT : 2/7 - 17/7 2013
DELIVERY : ANGGARAN BERMULA 17/7

LABUH (SILA PILIH DENGAN TEPAT) :

60 INCHI : ( 175CM - 180CM)
58 INCHI : (168CM-174CM )
56 INCHI : (160CM-167CM )
54 INCHI : ( 154CM-159CM)
52 INCHI : ( 148CM-153CM)

EXTRA CHARGE RM10.00 UNTUK BUAT LEHER + PENUTUP BAHAGIAN DALAM KHAS UNTUK BF MOMMY

SAIZ : RUJUK PADA CARTA UKURAN


KOD : FF 10004
WARNA : ORANGE

PRICE : RM 140.00/piece
MEMBERCARD : RM 130.00/piece

STATUS : ITEM PRE-ORDER
OPEN ORDER & PAYMENT : 2/7 - 17/7 2013
DELIVERY : ANGGARAN BERMULA 17/7

LABUH (SILA PILIH DENGAN TEPAT) :
EXTRA CHARGE RM10.00 UNTUK BUAT LEHER + PENUTUP BAHAGIAN DALAM KHAS UNTUK BF MOMMY

SAIZ : RUJUK PADA CARTA UKURAN

MATERIAL : HIGH QUALITY KOREAN LYCRA 320gm
(kami jamin kualiti kain kami berkualiti , flowly, berat, jatuh terletak, lembut & tidak melekap di badan)
60 INCHI : ( 175CM - 180CM)
58 INCHI : (168CM-174CM )
56 INCHI : (160CM-167CM )
54 INCHI : ( 154CM-159CM)
52 INCHI : ( 148CM-153CM)

EXTRA CHARGE RM10.00 UNTUK BUAT LEHER + PENUTUP BAHAGIAN DALAM KHAS UNTUK BF MOMMY




SAIZ : RUJUK PADA CARTA UKURAN


KOD : FF 10001
WARNA : PINK LOLIPOP

PRICE : RM 140.00/piece
MEMBERCARD : RM 130.00/piece

STATUS : ITEM PRE-ORDER
OPEN ORDER & PAYMENT : 2/7 - 17/7 2013
DELIVERY : ANGGARAN BERMULA 17/7

LABUH (SILA PILIH DENGAN TEPAT) :

60 INCHI : ( 175CM - 180CM)
58 INCHI : (168CM-174CM )
56 INCHI : (160CM-167CM )
54 INCHI : ( 154CM-159CM)
52 INCHI : ( 148CM-153CM)

EXTRA CHARGE RM10.00 UNTUK BUAT LEHER + PENUTUP BAHAGIAN DALAM KHAS UNTUK BF MOMMY


SAIZ : RUJUK PADA CARTA UKURAN






p/s: sebelum terlambat marilah order dengan kami,insyaAllah akan berkhidmat untuk anda dengan sebaik mungkin :)

You May Also Like

26 comments

  1. Assalamualaikum onie, cantiknya jubah! heee buat sendiri ek? heyy geramnya hati...

    ReplyDelete
  2. cantiknya.....suka tengok kain kat bahagian bawah...beralun..

    ReplyDelete
  3. cantik sgt.lagi2 kaler yg first tu.

    ReplyDelete
  4. hai salam kenal...baru je menapak kat sini...
    cantiknya simple jer..tp class kn...buat sendiri ker?? hebatnyaaa

    jemput singgah n follow blog mya yer
    http://myaleo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhh..yup setuju yang penting tak melekap kat badan..kalu tak rasa macam bergetah jer..

    ReplyDelete
  6. ok, onie dh boleh pakai bju lawa2 skrg walaupun kurus kan.. :) gud job dear.. daku tunggu bby kuar br nak bergaya sakan semula.. huhu..

    ReplyDelete
  7. onie~akak cm bekenan..tp xleh request kaler len ka..ingat raya nih nk turqoise..hee jubah nih ready made ke?

    ReplyDelete
  8. onie..jubah nih xleh request kaler ke?nk kaler turqoise..

    ReplyDelete
  9. mek, kaler lain tadak ka....?? tak kena ngan tema kaler raya ni!!!

    ReplyDelete
  10. ok./.. nanti aku tunjuk kat suri... lawo2 ni...

    ReplyDelete
  11. dulu nk pakai jubah segan sgt sebab nampak 'spare' kat perut. kini jubah flowy mcm ni dh jd kegemaran sejak dh jumpa korset terbaik dari MARYSLIMWEAR. pasti grab satu 'orange' raya ni.. hihihiiii

    ReplyDelete
  12. jubah flowy mcm ni pakai warna terang mmg class. kalau sape2 ada 'spare' kat perut leh pakai ngan korset dari maryslimwear..

    ReplyDelete
  13. jubah flowy mcm ni pakai warna terang mmg class. kalau sape2 ada 'spare' kat perut leh pakai ngan korset dari maryslimwear..

    ReplyDelete
  14. jubah flowy mcm ni pakai warna terang mmg class. kalau sape2 ada 'spare' kat perut leh pakai ngan korset dari maryslimwear..

    ReplyDelete
  15. mek oni. ini ada testimoni untuk pengguna dress KZ Nabihah

    Saya tahu bukan mudah nak cari dress untuk plussize ladies kan, apa kata anda baca entry ini. Boleh membantu anda untuk beli dress material lycra dengan baik. :)

    selamat membaca plussize ladies!

    http://www.coklateyes.my/2013/07/testimoni-pengguna-dress-kz-nabihah.html

    ReplyDelete
  16. owh kak lea pun teringin jugak nak pakai jubah,nampak sweet je.kalau pergi office pun boleh,untuk hari raya boleh,pergi masjid boleh.sekarang jubah warna2 dah cantik.takdelah skema je warna gelap he3...

    ReplyDelete
  17. mek onie,,da lame cri jubah yg x melekat kt bdn..entry ni sgt2 mmbantu ok..anwy..kite mmg suke baca blog mek onie,,dulu as a silent reader,,,skrg da follower..rajin2 singgah la blog picisan kite..hihi,,tq mek onie !

    http://mashitahrosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. yer.... sy ler tu... nnt ade event ajak lg k :)

    myFB http://www.facebook.com/nizamijam90

    ReplyDelete
  19. haritu orng tu kata nak promote blog kita. hurmmm

    ReplyDelete
  20. singgah sini jap..
    suka jubah2 tu cntik.. tp ai x biasa pakai..hee
    jmpt dtg tmpt ai.. =)

    ReplyDelete
  21. So stunning la kaler jubah2 tu sumer..

    ReplyDelete
  22. praticable weh semua size ade!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..