Mabeles gila woi !

by - July 31, 2013



Fuhhhhhh! akhirnya mek dah jumpa supplement yang terbaik ! rasa macam nak kecoh satu taman rumah sebab dah jumpa supplement yang kena dengan tekak mek, syukur sangat... dulu-dulu tak teringin pun nak ambik supplement bagai ni, lepas kenal dengan Aura Hot ni terus rasa dah jatuh cinta,serius ! best yang amat.. mula tu fikir betul ke kesan dia semua tu, lepas cuba sendiri,alahai ... memang best ! 




Seorang mek ni memang payah gila nak terjebak dalam hal supplement bagai ni, tu orang kata,belum cuba belum tahu,dah cuba nak tahu lebih pulak rasanya, haha.. seriously, kulit muka terus sekata,cerah dan licin ! rasa nak menangis gembira dah ni tau..wee ^__^

Lepas gunakan Aura Hot ni 2 minggu,kulit mek memang tak kusam dah,minyak-minyak kat muka terus kurang ! Pastu bila nak dibanding dengan minggu-minggu lepas,kulit saya sangatlah kusam,kusam sangat tahu ! rasa nak pang pang pang je muka sendiri,haha *over sangat ni.. 

Paling best, lepas minum ni terus naik selera makan,serius ini tak tipu.. sebelum-sebelum ni tengok nasi pun tade selera,tapi sejak minum aura hot ni selalu nak makan,best ! saat paling bahagia bagi orang kurus macam saya yang nak gemuk,haha...

Paling penting rasa supplement ni memang lah sedap nak mati haha.. campuran buah-buahan kottt,memang best ! Lepas jaga kecantikan,dalaman pun tidak lupa... alhamdulillah, memang berkesan sangat :D


*malas nak sarung spek mata,haha

Yeahhhhhh ! Aura Hot memang yang terbaik..1 box tu ada 20 sachet dan berharga RM150, memang berbaloi sangat kalau ambik supplement ni...first time mek ambik supplement dan first time jugak mek akan setia dengan Aura Hot ! yessss, best :D

haaa,serius best korang,memang patut pun try !bagi yang berminat boleh la ke:

Facebook: Aura Hot



Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyy ! I love Aura Hot !

Korang yang belum pernah try memana supplement,eloklah korang try Aura Hot ni, sebab produk ni memang berkesan untuk mek sendiri,alhamdulillah.. cuma kena disiplin sikit,hehe...malas-malas tak cantik la,tak power la kan,so...sayangilah diri anda sendiri,hehe... 



p/s: bagi yang berminat nak cari duit lebih boleh hubungi aisyah di 019-669 0054 *Stokis dan agent diperlukan ,ulang lagi sekali,stokis dan agent diperlukan ni,sesiapa yang nak side income korang boleh roger kak aisyah kita ni haa :D

You May Also Like

21 comments

  1. pehhh mek sekarang dah boleh jadi model hot.. terasa auranya :)

    ReplyDelete
  2. Pahni makin lawa la mek onie...

    ReplyDelete
  3. nnt kalau sy minum bertambah tambah lak lemak hahhaa

    ReplyDelete
  4. Pergh2! Mek onie yang hot! Hihi.. Aura hot dengan aura white ni sama company ke mek?

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum onie! perghhh aura hot menyelubungi onieeeeeeee. ehehe insyallah sheila akan cuba gak. sheila ni bukan reti sangat nak makan benda2 gini. tapi kalau dah ada testimoni, insyallah :)

    ReplyDelete
  6. buah ape je dlm tu? boleh bg sample tak ngeee

    ReplyDelete
  7. makin hot la ko pasni mek!!!!!

    ReplyDelete
  8. makin hot la ko pasni mek!!!!

    ReplyDelete
  9. akak nie pun seorang yg tak suka makan suppliment2 bagai nie hahahaha

    ReplyDelete
  10. ada try supliment gak..tgh tgu ada perubahan ke x baru bleh review hehe

    ReplyDelete
  11. Macam2 brand suppliment sekarang ni, kalau berkesan tak kisahlah melabur sikit tp puas hati.

    ReplyDelete
  12. hoho..
    ada kelas lor mek oni..
    gud luck ok.

    ReplyDelete
  13. x salah keluar duit lebih untuk kesihatan kan

    ReplyDelete
  14. Tu dia
    Boleh gak try yang nie
    BB Collagen Plus namanya
    Kalau minat roger2 ye.. saya bagi harga istimewa lagi
    Sekarang ada promosi, beli 3 pek dapat 1 percuma
    Singgah entry saya gak ye. TQ

    ReplyDelete
  15. kak intan suka part tang kulit x kusam tu,,.tp part naik selera ni kak intan tatot..dah la kak intan da demok..huhu..kang naik selera makan..abes semua baju x leh pakai..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..