Selamat berpuasa

by - July 08, 2013



Esok selasa dah kitakan,makanya rabu dah mula berpuasa, bertemu juga ramadhan kali ni, agaknya waktu tidur pun kena awalkan 2 jam la ni,agaknya lah kan,hiks...Di sini mek onie mohon seribu kemaafan jika ada terkasar bahasa dan termengata ke apa, Selamat berpuasa kakok abe pokcik mokcik dato datin..




Cerita hal blog ni kan, kenapa eh tuan blog ni makin malas nak update entry?kenapa eh makin malas nak blogwalking? haaaa, ni yang nak cerita ni..sebenarnya, diri ini makin sibuk dengan hal yang tak dapat diungkapkan, banyak... nak cerita a to z pun tak habis,haha.. salah satunya lepas balik keje, kena mengasuh budak,disebabkan mak den seorang peniaga,makanya saya kena ambil alih tugas ngasuh umi untuk beberapa jam lepas tu...tu salah satunya lah, salah kedua ketiga keempat malas nak cerita,kang terpanjang pulak tak pepasal menyesal korang membaca..


Okaylah,tu aje nak cakap, semoga bulan ramadhan kita tahun ini adalah bulan yang penuh diberkati, inshaAllah ..Selamat menyambut bulan ramadhan sahabat

You May Also Like

25 comments

  1. Selamat berpuasa jugak onie :)

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa mek onie syg... Kite same kumpul pahale k.. banyak2. haha... Nak tnye, gmbr lam instagrm pastu baru nak upload lam blog kan.. haha! same la kite... gimmmeee fivee...

    ReplyDelete
  3. haha...den pun makin busy nak update blog selalu...oppss...haha...

    P.S - Selamat berpuasa...hee

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa & selamat hari raya in advance hehehe

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut bulan ramadhan.. :) lamo tok singgoh sini!hheehe

    ReplyDelete
  6. Mek.. selamat menyambut ramadhan ;)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum onie, selamat menyambut ramadhan al-mubarak buat onie sekeluarga. hehe jangan malas sokmo deh ;p

    ReplyDelete
  8. takpe lah mek onie..tlg mak..dpt pahala murah rzki mek onie..aminnn...hihi

    ReplyDelete
  9. selamat menyambut ramadhan mek onie.. jange ponteng pose.dok baik. ihihihihihi

    ReplyDelete
  10. Hepy ramadhan mek onie..slmt meninggalkan puasa utk seminggu..hihi

    ReplyDelete
  11. akak ni hari2 mengasuh budak lala.. memang tak selalu sempat bw.. tp ada masa akak bw jugak

    ReplyDelete
  12. ehhhh iklan tepi ade mek onie.. u mobile...hehe..

    ReplyDelete
  13. tak pe.. utama kan yang penting-penting dulu.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..