Aplikasi Escape yang tak mungkin membosankan :)

by - September 13, 2013

                                      

Dikesempatan ini, saya memohon maaf pada pembaca-pembaca blog mek onie ni,seriously sekarang macam terumbang-ambing je fikiran ni,sekejap nak buat tu,sekejap nak buat ni,rasa macam diri sendiri tak reti nak manage masa,rasa macam nak fighting diri sendiri,rasa macam seorang mek onie ni makin sibuk(buat-buat sibuk je sebenarnya,haha) ...


Pastu sekarang ni gila mengecat,lepas bilik dapur pulak. Gambar bawah ni dalam bilik mek,kemain polka dot kau,bhahaha..gambar dapur rasanya ada kat Instagram(mekonie) saya, sila la buat sport check kat sana ye,hehe...


Disebabkan diri ni selalu je nak mengecat,selalu je fikiran nak kreatif tak tentu pasal, last-last...mek decide nak menghilangkan rasa boring dengan melayan escape !okayyyyy, benda macam ni la mek suka,sebab apa?sebab semuanya dihujung jari,boleh enjoy sambil baring,sambil meniarap,haaaa.... bestkan tu,wee...

Pastu pulak, play & pause kat mana-mana peranti,samada smartphone,laptop.. Pastu escape ni pulak KHAS untuk pengguna CELCOM, mak aiiiii... mek rasa, zaman sekarang ni mesti semua ada no.CELCOM kan...kira cun dah tu, boleh layan escape dengan senang hati lepas ni kan... Escape ni sebenarnya adalah movie online yang ada pelbagai movie seperti hollywood,korea,indonesia,Hindi dan local movies,pastu ada pulak live events,live news,concerts dan tv series. Gempak !

Oh,sebelum bebel panjanglahkan. Meh sini mek ajarkan macamana nak sign up escape ni, Serius Simple je uolssssss..

Korang patut try ESCAPE sebab?

Paling menarik!
  • Lebih pada 500movies yang bermula dari 80sen/jam.
  • Paling best dapat enjoy dengan benda hujung jari ni sebab ada movie yang bergenre aksi,thriller,komedi,drama,seram dan romantik !Konsert,Red Carpet Events dan banyak lagiiiiiiiiiiiii
Selalu bersama kita tak kira masa dan dimana jua sebab?
  • Boleh tengok di laptop,tablet atau smartphone ( sesuai utk iOS,Android,MacOS dan WIndows)





Daftar di www.ESCnow.com 


Pilih samada nak sign in guna facebook atau email ;)


Then,akan keluar page macam ni, kat situ korang kena isi apa yang patutlah kan,hehe...PALING PENTING, setiap pendaftaran tu mesti kena masukkan no.telefon celcom,kalau korang tade boleh kongsi dengan kawan-kawan,adik-adik,makcik-makcik dan sesiapa yang ada celcom number,hehe


dah siap lengkapkan detail korang semua,dia akan keluar ini dimana dia akan suruh korang masukkan kod,kod tu akan dihantar ke no.celcom yang korang gunakan di atas tadi :D


Siap ! nowwwww,korang dah boleh enjoy !!!! 


Kalau nak install aplikasi di smartphone pun boleh, caranya... pergi ke play store then search ESCnow then install !


Pay and watch ! 


Dan kalau dah ada account ESCnow,korang boleh terus login ! see,simple sangatkan kalau nak enjoy dengan movie online ni,hehe...



So,lepas duk mengecat je keje ,lebih baiklah mek enjoykan diri dengan layan escape lepas ni, yeayyyyy..bertambahlah aplikasi dalam smartphone saya dan lepas ni kalau balik kampung ke travel jejauh ke,duduk keseorangan ke, lebih baik mek sign in escape yang super awesome ni ! 

Best sebab senang-senang dapat layan movie dihujung jari,weeeeeeeeeeee....Apalagi ! untuk pengguna celcom cepat-cepatlah sign up !!!!!!!! sebab dalam sana banyak movie yang best :)

For more information: www.ESCnow.com

You May Also Like

19 comments

  1. homai..saya pengguna maxis.krohh...krohh..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum onie. wahhh boleh tahan best ni :)

    ReplyDelete
  3. mek oni, meh tlg cat bilik akak. hehehe

    ReplyDelete
  4. Dah kenapa suka sgt main cat-cat rumah nie.. Nanti kau ambek tempahan cat rumah org la pulak kan? Hahahaha...


    Kite x pakai smartphone pong =(

    ReplyDelete
  5. belum cuba layan lagi escape ni... mek onie sayang..boleh tolong cat bilik baby sekali tak? he he he...

    ReplyDelete
  6. onie pasni ko bole bukak servis mengecat.. hehee
    errr..apps ni kalau play movie nanti dia tolak credit eh kalau pakai prepaid.masuk bil kalau pakai line? movie dia updated ke?

    ReplyDelete
  7. kalu internet tok brapa laju gano eh..huhu

    ReplyDelete
  8. canti juga dot2 tu bila dh cat =)

    ReplyDelete
  9. alamak... deno pakai maxis.....

    ReplyDelete
  10. Kalau camtu knapa tak buat warna pelangi je :P

    ReplyDelete
  11. woah! seronoknya! Mahu cuba! Nasib baik elie pakai Celcom! :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..