Barang Mekap paling menjadi kecintaan hati !

by - September 08, 2013

Hey wanita,
Gembira dapat berjumpa,
Teringat kembali kali pertama kita bersua,
Ingat bila kita bersepatu serupa,
Tak lama dahulu jangan kau kata kau dah lupa~


Errr,tetiba nak ter-rapp macam abang altimet,lol.. Sejak 3 menjak ni, kemain la mood gegirl nak datang, kemain la nak ber-lekcu (lekcu=gincu maksudnya,hehe) bagai,kemain la nak blusher bagai,kemain la nak ber-mask bagai,kemainlah semua,haha...


Sekarang kalau keluar mesti dalam kepala nak watsons,mesti nak guardian mesti nak farmasi, tapi tulah,tempat mek ni paling dekat guardian,tu pun benda yang nak macam mask takde banyak sangat. Tu pun tak habis banyak $$$$$$ . Tu pun tak seksa sakit poket lepas tu,haha...



So,kalau pegi watsons...mask yang macam gambar atas ni mek capai dulu... mek start jatuh hati bila dapat benda free dari event yang beraya bersama faizal tahir tu,gila kau...free-free dapat 1 kotak mask (dalamnya ada 5 pieces) yang regenya RM24.50 tanpa discount tu..lepas try mask ni,tetiba setiap bulan mesti kena ada 2 kotak,over~


walaupun hanya brand watsons,mek tetap puas hati ! seriously,puas hati hokay! essence dia tu melimpah ruah tahu,macam perghhhh ..puas gila pakai..eh,sebelum terbebel panjang ni nak kabo ni,ni bukan iklan berbayo ke apa,ni pendapat dari seorang customer..serious sangat puas hati dengan mask brand watsons ni... hari tu try yang rose tu,tapi aku rasa macam tak ngam la bau kat hidung ni,haha...so lavender memang constant pakai,yang aloe vera ni iolss tak penah try,ni baru nak try syok ke idok,hehehehehehehehehehe.....



Parok! lekcu plop doh,haha..




Sebenarnya,lama jugak jantung limpa ni duk pikior warna apa la nak beli ni,kang beli tak sesuai dengan kulit,kang beli ternampak gigi terlebihhhhh putih lak,mampoih aku sedekah ke adik laki aku nanti kang,eh..

So, last-last aku pilih kod no.6...gojes tak gojes aku tatau,haha....mula nak ambik kod 11,tapi kelautttttt...habisssss..storekeeper dia tu lupa nak refill letewwwwww,bhahahahahahaha...pestaim kot wei nak pakai lekcu brand gini,sebelum ni ambo pakai mood magic jah,wakakakakaka...


Semoga lepas ni,iolsssss tampak lebih gojes dan seakan anjelina joliela gamaknya,haha...makin tua makin gedik nak jangok(melawa) plop mu mek,haha


*aku tau tade pembaca dari laki kot kali ni,sebab kalau bab mekap mesti dorang tak ambik port,haha..kalau ada pun mesti dorang terus skip..kalau ada,tahniah..anda seorang pembaca lelaki yang sangat gentlemengggggg :P

You May Also Like

24 comments

  1. suke lipstick silkygirl..
    sbb die best. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. onie sampai-sampai rumah terus calit kat bibir,bhahaha..jakun gila saya T_T

      Delete
  2. ok, tak baca pun
    tus komen boleh? haha


    ce beli warna biru ke, hijau ke, sama je smua pakai pink/merah,wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya rabbi kau nuar, tak sayang member eh?hahaha

      Delete
  3. facial mask tu best giler bila pakai..sejuk jer muka..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummyyyyyyy!tau takpe ! *kannn tetiba panggil mummy,haha

      Delete
  4. Taknak baca jugak. Nak komen terus jer..

    ReplyDelete
  5. xpo mek..kito baco..mugo keno puji doh tadi kan..hok aloh mek..koho jangoklah lepah nih mek..

    ReplyDelete
  6. tudiaa... anis pun sama, dah besar2 ni baru lah nak jadi ala-ala gigirl sikit pakai mask la makeup la.. padahal hentam kromo je tempek makeup.. hahaha

    ReplyDelete
  7. perghhhhh !! rasa lain bila mek onie cite pasal jangok jangok ni. Ihihihihihi

    ReplyDelete
  8. akak pun ada lipS silky girl yg ni rasanya macam sama je color code tapi dah hilang...~

    ReplyDelete
  9. mek onieeeeeeeeeeeeeeee...ingat tw janji...ootd x boleh tapi request full makeup...hihi =)

    ReplyDelete
  10. weh aku pakai warna nude je kalo nak beli mekap..warna selamat huhu nak cuba lain lah nnti warna oweennnn haa kauuu

    ReplyDelete
  11. Tak suka pakai mekap. Biasa beli lipstick pon untuk emak je.

    ReplyDelete
  12. x suka make up.. x pernah make up.. x pernah beli barang make up pun.. sebab dah kiut... natural beauty... HAHAHAHA



    Kbye.

    ReplyDelete
  13. erm... aku pakai sabun cap kapak je...

    ReplyDelete
  14. dah lama x pakai menda2 ni semua.. baru2 ni jea start pakai lik.. untuk suami gak..huk2..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..