Kenapa letopkeypad?

by - September 25, 2013


Kebelakangan ini, (cewah!) ramai yang mengatakan 'kenapa letopkeypad?apa yang letop sangat? bhahahaha..malu jugak aku nak menjawabnya, dulu banyak sangat url,pastu bila dah setia dengan nama letopkeypad ni terus okay okay aku go on je dengan url sebegini,aku rasa pun oh...unik jugak url blog aku ni... 'letopkeypad' ...perghhhhhh *okay,panggggg diri sendiri,haha ..boleh pulak duk puji url diri sendiri,lawak mu mek.



Aku pun tak tahu la apalagi aku nak kasi jawapan kepada soalan 'kenapa letopkeypad ni?' haha..serius takde jawapan, aku main cipta je url letopkeypad tu, sah terma dan syarat yang tak berapa nak sah itu,bhahahaha...Pastu aku rasa blog aku ni macam banyak sangat identiti dia, satu MEK ONIE ...satu lagi LETOPKEYPAD tu haaaaa... mana orang nak ingat dengan nama onie,yang ingat letopkeypad..pegi memana event 'eh letopkeypad' ..'eh,u ni letopkeypadkan?' kfine...nama mek onie macam dah terkubur je ni,haha...

*letopkeypad? letop sangat ke mekkkkkkkk? suam gila blog kau,haha! 


Satu lagi,aku rasa kalau tak wujud sebidang blog yang tak berapa nak berisi sangat ni,aku rasa aku tak kenal kot korang semua (pfttt ayat...suap stokinkan mek!) ni.. rasanya, aku tak kenal kak asyik tu haaaa, si amir kuat bobok tu lagilahhhhhhhhh aku tak kenal,si mira...oihhhh,banyak sangat dah kot kenalan sejak aku blogging ni,kira rata-rata negeri ada yang aku kenal.


Ceyyyy,entri apa la engko mek...


Kesimpulannya, aku dah suka dengan url letokeypad aku ni haaaaaa.... rasa nak buat no.plat guna nama ni,kahkahkah..... *over sangat -..-"

Sekian, katil dah panggil.. 

p/s: omg! 9 days more~

You May Also Like

25 comments

  1. Rasanya dah boleh guna letopkeypad.com dah tuh.. Guna worpress plak ker. Biar lebih gempak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik kat sini tak perli,kalau takkkkkkkk..siap ko amir,haha.. wordpress eh?hmmmm hmmmmmm :(

      Delete
  2. tu ah, tertanya gop dulu bakpe.
    kite sipang dalang ati jah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hom la..onie pom jadi dilema nok v jawapey ko hok nanyo tu,hahahaha

      Delete
  3. alamak ..samolah kes kito nih mek..namo blog arepnakbebel..pahtuh.. luqmanzakaria pulok namo..hok mano sor terr demo tanyo..arep ke luqman..fuh!! kito pon pening nok jwb guano.haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dihhhhh,pakak dilema bilo no tere gonamo la blablablablablabla tu,haha

      Delete
  4. saya kenal awop dengan nama mek onie.:P

    ReplyDelete
  5. saya kenal awak dengan mek Onie :p


    Selamanya mek Onie.. :") aherher

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahahahahahahahha...meaceh pijoooooooo :D

      Delete
  6. mula2 jumpa blog ni dulu,terus rasa uniknya url dia :)
    pandai cari url nama yg unik2 hehe

    ReplyDelete
  7. ingat tak, dulu mek onie pernah minta saya buat header. jujur cakap, masa tu saya tak mahir nak buat. tak cantik kan? hahahaha. tertanya jugak kenapa letak letopkeypad masa tu. tapi sekarang ni saya ingat dua2. letopkeypad dan mek onie. tapi kalau jumpa, saya terus ingat mek onie. unik nama tu

    ReplyDelete
  8. heee...dua2 pun orang kenal...mek onie orang kenal...letopkeypad pun orang kenal...tu la, betul jugak kata amirnawawi...ada domain sendiri baru la LETOPKEYPAD...heee :D

    ReplyDelete
  9. lahhh..sebutan dia letop keypad ke ?? selama i sebuy leytop(lappy) keypad. apa pun tak betul -..-

    ReplyDelete
  10. hee.. pakai lea url ni sapai bila2 tau.. senang nak ingat sebab unik n xde org lain pakai.. heee..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum onie. kita je belum berjumpa kan. heeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  12. hai letopkiped! *lelambai* hahahaha. sy dgn selambe badak tkr url. :D

    ReplyDelete
  13. inggtkn letop tu lettop @ laptop..ahahahahahahahahahahahah

    ReplyDelete
  14. baru terjawab..ingatkan letop tuh laptop n bergabung ngan keypad..laptopkeyad eh eh letopkeypad upenyer =)

    ReplyDelete
  15. ok jer..letopkeypad hehee santai jer..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..