Cash Out Kedua Churp-Churp !

by - October 31, 2013



Ewahhhhhhhh,mementang hujung bulan. cepat je kau cash out kan mek.actually dari bulan lepas lagi wei aku nak cash out Churp-churp ni. Rasa mata ni $$$$$$$$$$$$ terus bila tengok duit kat churp-churp walaupun tak beriban lagi,aku rasa macam tipis je peluang aku nak sampai amount riban tu,pasal ..aku ni pemalas jugak sebenarnya nak share ads segala tu, ikut mood sebenarnya,apapun demi sedulang pizza gua merajinkan diri untuk social share. 


Kebiasaanya amount untuk social share hanyalah rm0.20 per click kecuali hari rabu,rm0.40 setiap social share yang terpilih. Social share ni aku kurang sikit,sebab aku lebih fokus pada social seeding yang amountnya cecah ringgit dan ada jugak yg puluh/ratus mengikut bilangan follower di twitter. 

Haaaa,sebab tu la twitter ni penting bagi mereka yang ada churp-churp ni,tapi follower kat twitter aku ada 693 orang jerrrrrrrrr,so amount untuk social seeding aku tu tak la cecah puluhan ringgit.gitu~






Begitulah ceritanya, goodbye amount churp-churp..jumpa lagi dilain hari... Sejak aku sign up churp-churp ni,baru dua kali aku cash out. okay la,berbaloi la orang kata. ada jugak $$$$ ,kakakakakaka....

syukur
syukur
syukur
syukur


tapi tula, aku lupa nak cash out semalam,so aku cash out la arini..maka dengan itu aku istiharkan ketibaan cheque aku adalah 2 bulan dari tarikh aku cash out,tu makan dia mek..keje lupa je,kan dah kena tunggu 2 bulan,haha.. Setia menunggu jelaaaaaaaa....





Nampak? lebih baik ada dari tak ada. 


Bye $$$$$$$,jumpa lagi dilain hari,hoho...


Tak salah nak online 24 jam, yang salah korang tak cari peluang..peluang tu bukan datang gegolek depan mata je,peluang tu perlu dicari..so,korang tayah la cari,nah aku kasi link kalau korang rasa korang online 24 jam dan nak bayar balik modal untuk bayar bil tm bil letrik korang tu:-


1. Ada blog?ada trafik?ada idea? Nuffnang ada. ---> Nuffnang

2. Ada facebook?ada blog?ada twitter?ada instagram? Churp-churp bayar,asal rajin jerrrrr uolsssssssss -- > Churp-Churp


Apalagi,sign up la cecepat eh. Kakak kena setia menunggu cheque dari churp-churp. Terima kasih churp-churp,pasni kasi la social seeding selalu eh,hik :P


You May Also Like

20 comments

  1. saya tak aktif churp2..papepun tahniah dah cashout churp2..

    ReplyDelete
  2. kenit tak aktif sgt ngan churp2 pasai susah nak naik la hehe. Tahniah mek semoga melimpah ruah rezeki blogging pasni (^_^). Done follow dan menabung chipsmore for you (^_^)

    ReplyDelete
  3. ooooooooo... pandai mek cari duit ek...

    ReplyDelete
  4. 2 tahun blogging, baru sebulan saya pakai nuffnang.. hahaha ! :D

    ReplyDelete
  5. WAHHH .. MASYUK LA .. :) DEQ KURANG AKTIF CHURP2 .. AKTIF 8SHARE JE . HIHI

    ReplyDelete
  6. susahlah churp churp ni.. tak semua kawan clickkan.. lainlah kalau kerja cc ke apa ke.. mesti beribu riban. ahhaha

    ReplyDelete
  7. slam..alhamdulillah murak rezeki mek..hee...suko baco blog mek nih..
    sudi follow r kita gak..kekek #malublogkitatakseberapa
    http://chentaqaseh03.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. den tak pernah cashout lagi.. sedih la.. sob sob

    ReplyDelete
  9. Sejak churp2 berwajah bru, dah jarang masuk dah.. haritu dpt sosial seeding pon x pandai nak buat cemana lol haha .:/

    ReplyDelete
  10. tahniah onie!^^ deno tak pernah cash out pun.. huhu

    ReplyDelete
  11. sedak nyoo...cash out..dok ajim cash out churp2..

    ReplyDelete
  12. wooah.. aku tak pernah dapat lagi churpchurp..

    http://www.shakroil.com

    ReplyDelete
  13. churp2 sy pun dah boleh cash out tapi nak tunggu dia banyak sikit la baru cashout.. hihi
    tahniah for the second cashout & follow cni jgk.. :D

    ReplyDelete
  14. BEZNYE MEK..TAHNIAH..ALHAMDULILLAH
    REZEKI TUUUUU
    yumida twitter kurang arif sgt buttonnye..hikhik
    mabeles! dah terbaynag2 keenakan pizza ni
    isi tabung nuff sini-inti edge

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..