Mek Onie di New Straits Times

by - October 12, 2013



See? Terus laju nak update kat blog sendiri, dapat tahu pun dari kak asyik yang gojes itu,kalau tak,basi cenggitu la jawabnya. Cerita ni dah lama sebenarnya,kalau tak silap bulan 6 haritu onie telah menghadiri satu event launching untuk produk Innershine Camu-Camu yang best gila bila lalu dalam tekak! First time minum innershine ni rasa macam nak telan 10 botol terus,rasa dia memang best! tekak tak perit pun kalau minum innershine,hihi. 

Dimana,event ni turut dihadiri oleh pelbagai pihak media.Pengalaman yang best,hehe. Actually, onie dapat tahu, dimana diri ini dan juga sahabat lain masuk paper,agak shock jugaklah. Sebab macam tak layak diri ini untuk berada dalam paper dorang (huhu) ,tapi onie tetap bersyukur,kira ada jugak hasil dari blogging ye dak.hihi.

Kiranya,ini adalah tanda perghargaan buat diri sendiri selepas beberapa tahun berkecimpung dalam dunia blogging sehingga ke tahap ini,walaupun diri ini dan juga blog MEK ONIE juga dikenali sebagai letopkeypad tidak seberapa nak power,tapi onie happy bila ada dalam dunia blogging ni. 





Terima Kasih New Straits Times !









Sumber: http://www.nst.com.my/latest/gala-launch-for-beauty-drink-1.300316

Siap, duk dendiam dalam blog mek onie ye, nanti dah ada cucu cicit boleh flashback balik ke dorang,hik :P

You May Also Like

27 comments

  1. wah!! ore ganas niiii....semmart ah!..haha :)

    ReplyDelete
  2. Wowww....tahniah. Dah lama tak minum innershine

    ReplyDelete
  3. tak pernah minum innershine rasa macam ubat ke

    ReplyDelete
  4. x sempat jumpa hazanis ni lagi... walau pun aku dah stay KL...

    ReplyDelete
  5. mek...aku nampak chipsmore mek..banyaknya iklan hahahaha

    ReplyDelete
  6. ecececehh ewah ewah kak meaw niiii huhuhuhuhu <333

    untung lah dapat masuk paper meh~~ hihihi
    piwit piwit~~~ \\^_^//

    ReplyDelete
  7. ewahhhh! femessss dahhh mekkkkk! sign pleaseeeeeeeeeeeeee :p

    ReplyDelete
  8. minum innershine, barulah awet muda..hehe

    ReplyDelete
  9. wahhh, untunglahh...hehehe..:)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum onie. wahh comelnya korang! taniah onie :)

    ReplyDelete
  11. bestlaa masuk paper.. hihi... tahniah

    ReplyDelete
  12. wahhh onie tahniah kluar msuk paper ^_^

    ReplyDelete
  13. Tahniah onie, wahh retis dah onie. Segan arr nak tegur pasni( tutup muka ngan jari)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..