Terima Kasih Fair & Lovely!

by - October 03, 2013

Setinggi-tinggi jutaan terima kasih kepada pihak fair & lovely. Actually, aku ingat aku sorang baru dapat parcel yang gedabak besar ni kan,sekali aku post kat ig berderet dah yang dah tahu,hampeh ! tak sperais dah la!!!!!!!!! haha..maklum la masa aku tahu ada parcel ni kat rumah,aku terpacak kat rumah around 8 lebih, tak sempat belek henpon ponggggg,huhu...

oh!

Korang ingat lagi tak Peraduan Serikan Impian bersama Fair&Lovely kat facebook Fair&Lovely ritu ? aku dengan terlebih masanya aku pun join la peraduan ni,bila dah tamat peraduan aku dengan rasa luruh hati ni nak pengsan bila dapat call dari dorang yang aku ni menang hadiah saguhati,heee...saguhati pun kira menang juga apa wei,hadiah worth RM100.. gila kencang nafas aku time dia call tu,bhahahaha,kira tak sesia la aku buat video tuari,hikhik


So, lepas pada tu.. kemain la bukak dengan rakus sampai sikit lagi nak terhiris jari ni haaaaa,haha...So,aku rasa time tu jugak nak tiup wisel tanda aku dah siap bukak,hehe.. *haruslah over selalu


Alhamdulillah, eloklah..jimat duit untuk azam seterusnya..so,tayah beli pencuci muka selama 3 bulan,hahaha.. Shampoo kegemaran pun ada! paling penting LUX tu,aku suka gila kot LUX yang ni,rasa nak rebah je bila dapat benda ni semua. Okay,menaip pun serupa orang kena cirit ,kemain menggelupur menaip ni semata-mata nak kongsi dengan pembaca hadirin hadirat sekalian, iolssss happy sangat uolssssss... makin melepak kot gamaknya pasni!hihi


Maka dengan ini,boleh la bawak travel! yeayyyyyyyyyyyyyy... adik aku dah chop dulu dodoren tu haaaa... kemain,haha..Walaupun terlepas untuk rezeki yang lain,tapi aku tetap bersyukur dengan apa yang aku dapat,hidup ni kadang-kadang tak perlu nak demand sangat, lelagi dalam blogging..lebih baik ada dari takde,tak gitu ke abang kakak? *tetiba


paling penting thanks pada PR yang dari awal sampai sekarang untuk ini,i love u jess..Terima Kasih sekali lagi Fair& Lovely dan paling penting,bapak aku pernah kerja kat unilever ni,teringat kau... (interprem bapak aku jap,hihi) . Thanks Unilever 


Event yang berkaitan fair& lovely boleh tengok sini dan sini :)

You May Also Like

25 comments

  1. Wahhhhh, bestnya dapat barang fair & lovely banyak cenggituuuu !

    ReplyDelete
  2. waaa.. hebat! sekali satu set dia menang :) nina try juga yg cream tu.. myb x sesuai dgn kulit kot.. huhu..

    ReplyDelete
  3. comel gebu putih berseri ala-ala Erra Fazira la demo pahning..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum onie. taniah yeee. wahh pasni makin berseri dengan fair and lovely.yeayyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila. meacehhhh,hihi :D

      Delete
  5. Haii . . Cantik lah dia jap g . . Hehe
    Done follow your blog :')
    Jemput2lah dtg ke blog Aya and drop ur link untk followers Aya follow blog you . .
    http://nabilatulnadiah.blogspot.com/
    Keep reading and supporting my blog ok ?

    ReplyDelete
  6. makin comel la onie lepas ni./.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunggu2..makin comei la cik onie kita lepaih ni

      Delete
  7. menang saguhati pun xpo, rezeki jugok tu...hihi... best la pasni buleh save duit 2-3 bulan, xyah beli produk lain dah...hehehehe...

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhhhhhhh bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. Tahhhniaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh !! nak satu !! hihihi

    ReplyDelete
  10. Banyaknya!!!!! Ingatkan kotak apa aritu yg onie upload tu

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..