Bawal Satin ada disini :D

by - November 15, 2013


Haiiiiiiiiiiii,maka beberapa jam lagi aku akan update BAWAL SATIN INFINITY di instashop kami ( @dfashionig) . Bagi peminat bawal satin boleh la serbu instashop kami. First batch untuk bawal satin ni banyak pilihan dan setiap warna sangatlah terhad tau. 

Material?
Of course high quality!

Harga?
RM24 (tidak termasuk postage,tapi kalau area puncak alam ofkos la free delivery jerrrr)

5 pelanggan pertama?
Yesss,5 pelanggan pertama akan kami hadiahkan sesuatu yang sangat best! Nak tahu apa?mai la melangok depan instashop kami,kuikuikuikuikui







Menarikkan? So,stay tuned gaissssssssss.... 

Nak tanya lebih detail ? nk order? 

SMS/Whatsapp/Wechat :012-953 9806


Email:
dfashionig@yahoo.com.my

Instashop:
@dfashionig

Thanks

You May Also Like

6 comments

  1. semoga murah rezeki onie, selamat maju jaya :) inshaaAllah ada rezeki anis shopping kat instashop onie eh... skrg ni pokai lagi.. herr herr herr...

    ReplyDelete
  2. tak reti nk pakai satin.. huhu. sbb kulit tak cerah nnti nmpk pelik pulak

    ReplyDelete
  3. hantar kat rumah boleh onie...ekekekee...dekat jer kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. OPKOS LA BOLEH,PUNCAK ALAM JE KOT,HAHA

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..