Bisness dekat instagram?

by - November 07, 2013


dan juga salam sejahtera kepada pembaca setia blog mek onie yang tak kering air liur duk baca blog entah pape ni,diharap kalian masih teringat sama diri ini,maklum la. Keadaan yang memaksa untuk aku tetiba nak jadi pemalas, Kadang hal kerja pun adalah salah satu penyebab utama yang buat aku jadi malas nak update blog ni. Tapi takpe uolsssss,iolsssss still ada ni haaaaa.. wakakaka..

Berbalik pada tajuk utama aku tu kan, korang yang ada semakfong tu kan (jangan yang kata ada semakfong tu kata takde eh,aku lesung kepala memasing,haha) ada pelasan lak itu instagram makin lalis dikalangan kaki bisness ni? ala pelasan?



Aku rasa bukan aku sorang je kot perasan,korang pun perasan gak kan?aku rasa instagram dah makin famous berbanding blog,facebook,twitter dan mungkin myspace?errrr. aku rasalahkan. tak salahkan nak rasa?haha

Bagi aku aplikasi instagram ni sangat mesra alam (kot) bagi user-user nya tu haaaa. Senang,mudah,free,makan data pun boleh kira kuat (nyampah aku) dan juga sangat la loading bilamana guna mobile data (mungkin aku ambik pakej yang so-so je,pasal tu loading?oh entah)



Banyak dah boleh dikategorikan kat instagram tu,ada kaki selfie,ada kaki ambik gambar persekitaran,ada kaki minimalist,ada kaki bisness,macam-macam la adik kakak abang,tak larat nak list semua.

Yang kaki bisness toksah kata. BERLAMBAK. kadang menyesal gila sign up instagram,aku ingat sign up instagram bolehlah kurangkan penyakit meroyan terhadap business online tu,rupanya,kelaut dek nonnnn. GETIK . Tapi satu jela aku nak kata, Jemputlah ke ig shop: @dfashionig kita orang tu eh.



Selamat menjeling di INSTAGRAM: @dfashionig  :)
*Pastikan semakfong sudah bersedia berada ditangan untuk search instagram kami tau!hehe


heheheheheheehheheheheheheheheheehehehe,supportlah industri @dfashionig eh  ^_^


p/s: wei, aku rasa macam nak lari dari mimpi aku ahhhh,menciknya!

You May Also Like

13 comments

  1. rara selalu gak skodeng2 blog shop kat ig.tp suka skodeng retis lg.hehee

    ReplyDelete
  2. Lol saya tak ada instagram so tak tahulah apa perasaannya. Tapi apa2 pun kalau bab2 bisnes sye lebih trust facebook :)

    ReplyDelete
  3. Sng biznes kat ig..fleksibel gituh

    ReplyDelete
  4. semoga bisness semakin hari semakin maju ye
    bila nk jual baju lelaki pulok ni? haha

    ReplyDelete
  5. Okay je bisness kat ig ni.
    Cuma yang tak okaynya bila komen dekat gambar orang 'visit my ig for.......'.
    Seksaaaaaaa.

    ReplyDelete
  6. gne bb xde insta.. hmmm -_-" nasib2...

    ReplyDelete
  7. yeaaa akak...finally jmpa blog akak..:) jemput ke http://sweetmisslavender.blogspot.com juga kak onie..

    ReplyDelete
  8. saya pakai hpong bese je... x de insta pun wakakkaka =p

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..