Secebis kisah blog Mek Onie di Majalah Remaja 1/11/2013

by - November 27, 2013




Acecececeyyyyy tajuk Mek weiiiiiii... bunyinya seperti r****  ,hakikatnya aku hanyalah penulis yang serba kekurangan juga aku tahu kepoweran blog aku ni masih ditahap yang bawah sekali. Penulisan aku pun tak tip top lagi ada hati nak feature dalam majalah,kelakar aku rasa. Kalau penulisan tip top macam geng-geng lejen press takpe gak.haha

Oh,cakap pasal lejen press, ambo kemain la sakni  g keda buku area tempat tinggal ambo ni,suruh sep dio keep stock buku dari lejen press. Semangat ni duk 'sejes' ke tuwe keda sakni.ambo harap, tuwe keda tu peko denge permintaaan customer hok ayu ini,kbai :P



Nah! secebis kisah Blog Mek Onie di Majalah Remaja.
Edisi: 1 November 2013


Sekian terima kasih.

*mulanya aku nak buat wordless wednesday je tadi,tapi lain pulak jadinya. zzzzz


p/s: hmmmmmmmm.. hmmmmmmmm... nampaknya kesayangan aku bakal dilepaskan tidak lama lagi.

You May Also Like

8 comments

  1. dok rajin lagi featured kat mana-mana
    kena blaja dgn blogger lejen nih

    ReplyDelete
  2. huyoooo . dye msuk majalahhhh . nk msuk jugak ... cane eh ?

    ReplyDelete
  3. dah lejen doh tu mek..hehhee..masuk paper pown daa..hahah

    ReplyDelete
  4. memey lejen pom..hehehe
    nak gak masuk majalah remaja macam onie..tapi akakmu ini remaja agak tua tapi belia...boleh ke tak? Ngeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. huyoooo pemes da mek onie...nak jugakkkk :p

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..