Shawl Halfmoon bermanik persis manisan di atas kepala dan tips memakai shawl halfmoon.

by - November 16, 2013



Ewahhhhhhhh,dah lama rasa tak cerita pasal shawl ni. Harini aku nak berkongsi satu jenama online shop yang sememangnya item yang dijual adalah SHAWL HALFMOON. Serius, sampai sekarang aku susah nak berkenan dengan shawl halfmoon. Pasal setiap kali aku tengok semua tak cun semua tak kena dengan taste aku. Tapi korang jangan risau,yang aku nak share kali ini sudah semestinya cun lawa dan power! tetambah pulak,kena dengan taste aku . serius! :D


Bila sebut shawl halfmoon korang akan aim kedai mana?kedai atau shopping online? Disini aku ingin nyatakan Shawl Halfmoon dari Hijabzone7 adalah sangat terbaik dan berkualiti tinggi. Sebab kain dorang tak jarang walaupun material dia datangnya dari chiffon. Hijabzone7 ini sangat mementingkan kualiti dan design pada sesuatu shawl halfmoon. Sebab tu ramai tertarik dengan shawl mereka termasuk aku!


Shawl Halfmoon yang paling latest sekali adalah Halfmoon Shawl Candy Pearls! Bersesuaian dengan tajuk aku atas tu,muehehehehe.. Bukan Halfmoon Shawl Candy Pearls je aku rasa macam  ada manisan atas kepala,tapi aku rasa semua design yang ada manik semuanya macam ada manisan atas kepala.Macam nak makan pun ada. Serius lawa dan aku tabik setiap peniaga dan tukang jahit yang menjahit manik di shawl ni.


"Tak semua orang mampu menghasilkan idea yang kreatif ini"
-Mekonie-








Potongan shawl sangat terbaik dan mampu membuatkan kita semua jadi tertarik dengan hasil reka cipta dari hijabzone7. 


Harga bersesuaian dengan setiap idea yang dicurahkan. Bukan semua orang mampu untuk menjadi pereka yang terbaik kecuali mereka berusaha kerana Allah SWT. Sabar dalam apa jua pekerjaan itu mampu beroleh hasil yang sangat memuaskan. InshaAllah.



Satu lagi item yang hot adalah shawl halfmoon plain. Kalau ada peminat shawl halfmoon yang tak gemar ada manik-manik di shawl tu,jangan risau! Shawl halfmoon plain tetap ada uolssssssss ! Harga pun sangat berpatutan dengan materialnya. 



Untuk penampilan yang cun + power+moden sentiasa,entri ini mungkin membantu anda dan aku sendiri,lagi-lagi cara pemakaian shawl . Serius aku paling tak pandai nak gayakan shawl halfmoon,tapi bila tengok tutorial cara pemakaian shawl ni terus makin bersemangat nak ber-halfmoon,mihmihmihmih :D



Kebanyakan shawl yang dijual sangatlah sesuai untuk dipadankan dengan busana hari bahagia korang. Tapi, tak semestinya hari bahagia je nak pakai,hehe. Time jalan-jalan,shopping pun sesuai untuk korang gayakan shawl ini. Comei la supo engku sulwani kito,hihi.. Onie baru tahu model ini berasal dari kelantan. heppppp! geng kito :D


Untuk tengok koleksi yang lain korang boleh klik link bawah ni tau :D 
Konfem akan rambang mata ,serius ! 
Facebook: HIJABZONE7
Instagram: Hijabzone7
Blog: http://hijabzone7.blogspot.com


Review koleksi shawl hijabzone7 dari fynahere: Shopping amira shawl smiling.


"Kualiti yang terbaik akan menambahkan lagi kuantiti terjual kerana kualiti yang terbaik adalah yang terbaik ^__^"
-MekOnie-

You May Also Like

11 comments

  1. Terbaik...terbaik... Memang cantik2

    ReplyDelete
  2. lama tok mari derak blog onie ni, mugo jare nline gak kito...
    ingatke onie bukak blogshop doh takdi..hehe
    (model hok 2 last tu gambar saim izudin, masa asasi upm sekelas skali)






    ReplyDelete
    Replies
    1. onie pom loni jare g blog judin,huwarrrrrrrrrrrrrrrr... blogshop takla,instashop ada la,hihi.... wahhhhh, saim judin?untung la saim nge model :P

      Delete
  3. mana dapat model tudung ni... nka berkenalan boleh?

    ReplyDelete
  4. wah cantiknya cara dia gayakan tudung tu...mesti dapatkannya! hihi

    ReplyDelete
  5. cantekkk..design dia pon boleh tahan..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..