Banglo Seksyen 2 Full Movie dan Senarai Movie dan Drama 2013

by - December 15, 2013


Asal wiken je layan movie,asal wiken je layan drama..alaaaaa,nak ambik mood buat kerja rumah sebenarnya. Pastu ada jugak cerita yang aku tak sempat tengok kat wayang ada kat acg-tube ni, kalau dulu aku suka layan kat youtube dan tonton,sekarang aku suka layan dekat acg-tube ni,rasa macam fuhh! banyak gila movie dan drama,bahagia sekejap.







Semalam layan banglo seksyen 2 ... walaupun aku tahu tu bukan bangunan dia tapi plot cerita dia seram jugak bagi aku. boleh la. Pesen aku sekarang ni nak layan cerita paranormal je. haha..tiang seri tak tiang seri semua kau layan. hantu tok mudim je aku tak layan lagi ni.Tapi bestlah. at least terisi jugak masa hujung minggu aku ni kan,lol...


Bukan cerita hantu je kat acg-tube ni,banyak jugaklah. Tapi semalam member aku nak bukak tak boleh pulak,entah...aku bukak boleh je. hewhewhewhew. Dah malas nak cerita panjang,korang boleh terjah http://www.acg-tube.com sendiri.


Selamat Menonton abang kakak!



You May Also Like

7 comments

  1. suka jugak film horror.... lama dah tak layan...

    ReplyDelete
  2. blog awak dh bertukar jd blog download movie plak ke? semalam ustaz tggu aku datang kan? kbye

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada blog download,tu perkongsian apa,haha...bebosan kita share la ,lol

      Delete
  3. eeee mesti seram kan? nak tengok tp mcm takot je :o

    ReplyDelete
  4. Boleh tahan cerita tu...sorang2 sah2 xtengok

    ReplyDelete
  5. Haha. Tetibe mucul kat astro ria pukul 3pagi.. Kite tgh wat karangan bm pon terganggu.. Serammm!!

    Jalan citanye berdasarkan cita sebear, kan ?! Seram gile !

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..