Bawal Satin ada dijual di sini

by - December 22, 2013



Assalamualaikum kakak adik gojes sekalian. Beberapa hari sahaja lagi kita akan masuk ke tahun baru. Macamana dengan azam korang?sudah tercapai atau masih di atas angan-angan? Semoga sudah tercapai la hendaknya ye. Jika tidak tercapai lagi tidak mengapa kerana tahun hadapan sedang menanti,apapun setiap yang kita azamkan haruslah berserta doa,usaha,ikthiar dan tawakal. ^_^

Berkenaan azam saya,alhamdulillah.. totally completed! syukur. Dari pasang crowning teeth,aktif blogging, travel dan ehem hampir keseluruhan berjaya dicapai. InshaAllah azam tahun depan sudah berada dikotak fikiran. Paling tak sangka dan paling tak berazam adalah bisness. Walaupun baru mula,tapi saya beserta my partner sentiasa mencari pembaharuan. 


Sebelum itu,jangan lupa follow instagram @dfashionig untuk tahu update terbaru dari kami. Buat masa ni kami aktif dengan penjualan Collagen Plus Vitamin E,VCO,Bawal Satin dan Pre-loved Item. 





Bawal Satin Infiniti
Bidang 45"

Red - 2 pcs (available)
Pink - 1 pc (available)
Dusty Pink - 1 pc (available)


Bawal Satin Infiniti
Bidang 45"

Brown - 2 pcs (available)
Black - 3 pcs (available)
Yellow - 1 pcs (available)
Green - 2 pcs (available)


Bawal Satin Infiniti
Bidang 45"

Dark Purple - 1 pc (available)
Purple - 1 pc (available)
Blue - 1pc (Reserved)


Bawal Satin Infiniti
Bidang 45"

Dusty Purple - 2 pcs (available)
Light Cream - 2 pcs (available)
Peach - 1 pc (available)



Beli 1 - RM20 (Including Postage)
Beli 2 - RM40 (Including Postage)
Beli 3 - RM57 (Including Postage)


Untuk sebarang pertanyaan tentang VCO,Collagen Plus Vita E (CPVE), Bawal Satin dan Pre-loved item boleh whatsapp/whechat/sms - 012-953 9806 

Instagram: @dfashionig
Email: dfashionig@yahoo.com.my



Haaaaaa, begitulah cerita dia. InshaAllah kami akan perbaharui item. Kesimpulannya,silalah selalu ke instagram kami,kuikuikuikui :P

p/s: Maaf,kualiti gambar agak kureng, hanya guna kamera henpon je. hihi

You May Also Like

4 comments

  1. Bawal satin mmg cun... TP akk memang tak pandai pakai satin... Comot je....hheee

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaaaa...nak kena beli jugak ni

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..