Perkahwinan Yuyu Zulaikha dan Onejet

by - December 14, 2013



Rasa macam tak percaya nek nak kawen dah ni. Aah,aku suka bahasakan nek dan cu. haha... Nek tu yuyu dan aku tu cu...Entah macamana melekat tetiba pun aku tatau la, melekat sampai ke harini lak tu,pastu bila depan-depan jumpa masa event mesti mulut ni nak terkeluar nekkkkk,wakakakkaka..nasib la lidah dapat cover lagi,mihmih..tapikan,bila teringat balik zaman masa kenal nek,rasa macam..eh, aku berkawan dengan orang femes rupanya,tapi bila ajukan perkataan femes tu pada nek,terussss dia cebik mulut,wakakaka... humble sangat ! 




venci pulaksss tengok muka tanpa spek,fake gila! choiiiiiiiiiiiiiiiiii.....



Aku ingat lagi,zaman nak belajar mekap ni,boleh pulak aku call nek pasal bulu mata! wakakaka..paling tak boleh lupa..aku tanya yuyu,yuyuuuuuuuuuuuuuuuuuu..macamana nak pakai bulu mata ni .(time ni dalam pertengahan tahun 2010 kot)  Jakun gila masa tu,orang pakai bulu mata,kita pun nak pakai bulu mata,pastu tak pandai pegi call yuyu...bhahahaha... Nasib la yuyu tak kedekut ilmu nak ajar cara pakai bulu mata...


*Okay gelak guling-guling


Time tu alahai, terjebak sangat,sampai lupa hukum hakam semua. Bulu mata pun nak pakai. Dahsyatkan? haha... mangsa fesyenkan tu,buahahahaha..Tapi biasa la wei, zaman nak meningkat remaja,segala benda kau nak test kan mek,sobsobsobsob... 

Biarlah,kisah lama..jadikan pengajaran,sekarang aku nak cerita seorang nek saya dah kawen,tak percaya rasanya. 

*turun air mata bahagia cu wahai nek!


macam main kawen-kawen plak aku tengok nek sorang ni, tahniah nek tahniah onejet,muah!








Hai faiqtheputeh, gambar anda sememangnya awesome! menangis tak berlagu sekejap! see? nekkkk aku dah kawennnn, kecik seperti biasa, sempat la juga jumpa onejet masa event ChurpOut 2013 tuariiiiii...  Nek,cu ucapkan..selamat pengantin baru sehingga kekal ke jannah. Tazabarrr nak tengok everything about ur wedding nekkkkkkkk..... T_T


Maaf tak dapat hadir walaupun berpuluh kali nek pujuk (hentak kaki) :(

You May Also Like

15 comments

  1. Da kawen da nek kecik tu...hhee.... Congrats... Cucu da dpt atuk...

    ReplyDelete
  2. yuyu dah tawenn..sob..sob..

    tapi..tahniah la...semoga berbahagia dan dirahmati..hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat pengantin baru nek :3


    drp : cu lelakimu. kbye

    ReplyDelete
  4. Wahh. Bff yuyu upanya. Hehehe. Cu onie pun pe kurang femesnya. Hikhik. Btw. Tahniah yuyu zulaikha. Barakallah

    ReplyDelete
  5. slmt pengntin baru yuyu zulaikha..

    ReplyDelete
  6. wah tahniah yuyu.. tak sabar nak tengok wedding dia nanti

    ReplyDelete
  7. yeay dah kahwin....alhamdulillah.....hihi...kakak kecik.... bole lambung2 >.< #jgn marah
    next onie plak yeayy!

    ReplyDelete
  8. Wah! Yuyu dah kawen. takpe2, nnt kenduri kawen saya kak onie mai ye? wink wink! hahaha (tibe2 je)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..