Header blog 2014 by Khairul Syarafi

by - January 07, 2014




Assalamualaikum,ya rabbi...lamanya mek tak update blog,lamanya tak blogwalking,lamanya tak bersosial dalam ruangan blogger, (konfem korang lupa mek,huks) tapi! nasib baik blogspot tak adakan kempen 'delete blog' kalau tak,matik la angan-angan mek nak jadi blogger yang berjaya *sembang -..-"




Dikesempatan ini, saya mengucapkan selamat ber-2014, tarikh cun nak kawen 1-4-14,14-4-14 dan seangkatan dengannya,hahahaha... Macamana? Azam korang tahun lepas? Dah tercapai atau belum lagi? Kalau dah tercapai, apa pencapaiannya? Kongsi la dengan mek sekali! Bagi yang belum tercapai lagi,inshaAllah.. ada waktu yang Dia beri kita gunakan dengan sebaik mungkin. Hargai setiap saat yang berlalu.





Haaa! sebelum bercerita panjang lagi, blog ni terus bertukar 100% dari sebelum ini yang teramatlah gegirl,hiks...amacam?hokay tak?header tu, mek sendiri caiyak! Kenapa la orang seni ni berseni sangat eh?haha.. Terima kasih buat seorang pesakit mental dunia photoshop ni,jasamu dikenang gila kot! haha..





Selalu usha hasil kerja dia kat blog dia tu haaaaa ( http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com) . Bikin meleleh je air liur ni, Nak buat sendiri tak pandai. So,mampu tengok jela ambo,haha.. Lagi satu ! Semenjak 2 minggu lepas, aku punya fikiran memang fokus ke tempat kerja,maklum la wei,end of the year,kena audit bagai. Aku handle,so rasa nak matik pun ada time tu,nasib la company kecik,kalau besar..heart attack barangkali?Apapun,alhamdulillah,aku berjaya lalui tempoh takde life itu. So,back to normal ! yippieee... 


Blog: Ruang Monolog ( http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com )
Facebook: Syarafi Kamaruzzaman

Haaa,cakap je nak header macamana,dia boleh buat punya! yang pasti lepas dah tengok art dia korang jangan pengsan,haha... 

Okay,itu jelah dulu malam ni, tak cukup tido.. tak cukup rehat dan tak cukup lagi sebenarnya nak tulis ni,hik ..sambung lain hari pulaks ^^,


p/s: amacam template baru ni? memang simple aku nak buat,tapi macam ada nak kena tambah sikit, okay..esok pulak ah layan coding..mata gua sipi-sipi nak tertutup dah ni,chau!

You May Also Like

34 comments

  1. niat di hati nk tukar header blog jugak..
    kasik hensem sikit blog utk taun 2014,haha

    ReplyDelete
  2. Haha, ok .. Memang macam ni idea aku nak buat. full white.. awat same ? tapi memg ko kene tmbah2 sikit. simple sgt .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la nak kena tambah sikit wei,tak siap lagi ......huwarrr

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih saya ucapkan pada yang designer ni,hihi

      Delete
  4. Aigoooo Onie header tu bakpo la comey sangattttttttt....

    ReplyDelete
  5. wahh.. cantik nya header tu. macam kad kenduri design dia. cantik sgt

    ReplyDelete
  6. memang thorbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkk kata syarafi. kakakka

    ReplyDelete
  7. wah..blog mek dah berwajah baru..:)

    ReplyDelete
  8. rasa macam salah masuk blog lak aku rasa ni...

    ReplyDelete
  9. Cantik dan comel header baru...

    ReplyDelete
  10. dah matured dah blog pakai kaler putih.. :)

    ReplyDelete
  11. yg simple tu lah yang cantik sebenornye~ :D

    ReplyDelete
  12. cantiknya headerrrr! Nak jugakkkkkk!! HEHE

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum onieeeeeeeeeeeeeeeeeee. header lawa. suka tengok :)

    ReplyDelete
  14. Cantikknya header baru.. cuteee...
    salam thn baru sis:)

    ReplyDelete
  15. lawanya header! kepala besauu!! hahahaha :D jgn curi tarikh nk kawin iteww 14-4-14 gigih gituh. calon nya xdo laie -.- seteghehh

    ReplyDelete
  16. oh mek meng owesome.. header tu.. :P

    ReplyDelete
  17. Cantikkk! nampak matang gituu. hik

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..