Hai semua!

by - February 06, 2014




Alahai tajuk, langsung tak pandai main SEO la mu mek.. Kot ye pun bubuh la tajuk ' Harini saya dah pandai buat marigue pavlova ' ..at least ada la hits sikit,ini tidak.. Marigue dah jadi,tapi oven aku buat masalah, kalau tv boleh ketuk-ketuk lagi,ni oven...macamana?takkan nak ketuk baru ada function. Dugaan apa la harini.


Dah la pagi tadi masuk opis bau hancin,rupanya kucing kencing kat meja dan kerusi aku..rupanya,semalam masa tutup opis kucing ada dalam tu, Ya Rabbi...dugaan wei...sejam nak kasi hilang bau hancin tu.. dah la aku sorang datang..yang lain hampeh..bos? bos tayah kata la,nama pun bos,lol..



Pastu,petang tadi.. aku gatal tangan nak update software ke 4.3 kendian semakfong rebooted start jam 6pm dan sampai sekarang tak on macam biasa.. Kecewa wei.. aku tatau, jam berapa dia on macam biasa,dah la ada kerja,lelagi nak reply whatsapp customer,hmmmmmm....aku nak menangis wei.



Hampeh wei update aku kali ni, tak ada input langsung. Sekarang takde masa. Jam 10pm mata aku dah sakit kebetulan juga aku kena tidur awal nak kena hantar kuih umi aku kat tempat niaga. Pastu sekarang balik kerja terus kemas rumah (okay,ini aku sembang lebih...bukan selalu pong,kbai) 



Sehingga bertemu lagi kesayangan hati. Anggap sahaja itu dugaan dariNya kepada hambanya semoga lebih tabah dan kental.


Yang Benar,
Kakak Kawasan

p/s: Dalam kepala ni banyak je nak bercerita dalam blog,tapi aku tak sempat nak menaip sekarang T_T

You May Also Like

21 comments

  1. nkkk juga kencing kt kusi mek onie. kucing jantan kot. hehehe

    ReplyDelete
  2. cabaran camtu buat kita jadi lagi kuat... make sura bukan buat kita jadi lemah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul kak, aduh..nak nangis plak teringat kucing tu T_T

      Delete
  3. nak tengoj jugak marigue pavlova tu... mek antar 2b6 sikit boleh??

    ReplyDelete
  4. nasib baik kencing, klu dia berak skali?

    ReplyDelete
  5. sabar aje Onie, everyone have their bad hair day once in a while :)

    ReplyDelete
  6. aku baca entri nie macam makcik-makcik tengah membebel .. hebat mek... hahaha

    ReplyDelete
  7. senyum baca luahan rasa mek onie

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum onieeee, lamanya tak update blog! hehehehe (",)

    ReplyDelete
  9. biasalah kadang mmg ada harihari yang kureng best. :\

    ReplyDelete
  10. bucuk air kencing kucing. hihi.sabor jelah. Saya pun bnyak benda nak tulis dlm blog tapi gitulahhhh
    -___-

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..