Plain wide shawl kegemaran saya~

by - February 14, 2014





Tajuk darjah satu,ghasak je jemah~

Hai assalamualaikum, sihat?dah makan? first of all,aku nak kabo.. sebenar-benarnya,aku dah lama tak baca cerita kat blog korang..kalau ada baca pun mungkin time tu aku tengah free..Tu pun sekejap,pasal aku siang hari busy bekerja (busy sangat) pastu balik kerja ,aku kengkadang kena bawak umi pegi beli barang niaga dia...tuptuptup kul 10 malam. pastu ngantuk. Memang takde masa nak blogwalking sekarang (mintak simpati,lol).




*iklan sekejap


Cousin saya ,juga seorang photoghraper masa saya kawen nantikan longggggg?please,haha~

Dulu serius paling tak suka dengan wide shawl. Serius ni wei... Kalau boleh nak sarung tudung indon je,tapi sekarang dah tertambat dihati pula wide shawl ni,hihi...(up to date sangat kau,hmm) Ingat susah nak 'bebelit' dia,rupanya....tutup mata pun boleh,hiks.. (amboi,taknak kalah)



Summary dia lah kan, Kepada yang berminat dengan plain wide shawl, jom singgah insta shop saya @dfashionig . InshaAllah next batch kami masukkan item seperti saya pakai (rujuk gambar di atas).hewhewhew..

Takde instagram tapi ada whatsapp je?no hal lah...mai whatsapp kami (012-953 9806) untuk tengok item. Whatsapp akan direply dalam masa 24 jam. Gitu. Banyak pula saya bebel. InshaAllah lepas ni saya akan blogwalking,rindu nak baca cerita kengkawan. 


Okay,sambung tido bawah meja opis,aku ngantuk~

You May Also Like

28 comments

  1. Assalamualaikum onie, wahh lawanya wide shawl kamu... sheila cuma ada satu wideshawl tapi bukan plain la. hehehe

    ReplyDelete
  2. onie, nak singgat 2b6 pun tak ada masa dah ek?

    ReplyDelete
  3. paling tak reti nak pakai wide shawl. .hihi .. salu bawal je la

    ReplyDelete
  4. saya pun sekarang ni baru la suka sangat2 wide shawl ni. dulu kerap pakai syria je. nak jugak tampil berlainan sesuai dengan usia sekarang ni. hehe

    ReplyDelete
  5. ok jng lupa singgah blog kita haha

    ReplyDelete
  6. kemain sibuk lg cik onie ni ye.. hehe

    ReplyDelete
  7. xreti juga pakai wide shawl ni.. lol

    ReplyDelete
  8. tdung bawal xse doh loni. nok shawl doh. krik3~~

    ReplyDelete
  9. Kann sama macam saya time kerja part time sementara tunggu result dulu. Kerja pagi sampai malam, lepastu balik terus tidur. Tak sempat nak update or blogwalking. Sobs.

    Alamak kita tak reti nak belit shawl, kita forever bawal ja. Haha :p

    ReplyDelete
  10. kalau rajin dkna pakai shawl.. kalau malas terus sarung tudung awning hehee

    ReplyDelete
  11. saya memang xsuka pakai shawl la mek onie. hihihi suka pakai tudung bawal sahaja,

    ReplyDelete
  12. shawl mesti belit-belit kan?

    Jom follow http://vitaminboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. mek onie kawen jgn lupaa jemput heeeee #Ehh

    ReplyDelete
  14. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  15. saya pun da suka wide shawl skrg ni.tp kdg2 capai jugak tudung instants or syria tu.malas punye psal.hehe

    ReplyDelete
  16. kak ida pun jtuh cinta daaaa dgn wide shawl.. suka sangatt sbb labuhh ;))

    ReplyDelete
  17. org comel..pakai apa pun cantik :)

    ReplyDelete
  18. mmg best pun onie. hehehehe. tetiba muncul balik sebab dah lama mendiamkan diri

    ReplyDelete
  19. nk bgth sekali lg. nampak muda 2,3thn tanpa spek ;)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..