Bercuti

by - March 20, 2014



Assalamualaikum,

Hai..lama benar tak menaip. Lama benar tak baca cerita kawan-kawan. Makin hari makin ramai kenalan blogger yang sudah pun berumahtangga dan ada anak. Aku? Tidak mengapa, kalau jodohnya awal aku jemput la korang semua,usia masih muda,sweet 17 gitu. (eh,alamak...sorry,saya dah tak ambik SPM...Good luck adik-adik  yang ambik SPM harini).


Aku busy. Entah~ Busy amende pun aku tatau. Busy jaga usus perut kot?eh eh eh... Aku ingat tahun ni tahun relaks,tapi tak boleh jugak relaks. Aku kena keluar dari zon selesa semua tu. Aku nak cari life aku sendiri. Cewah! Life engko sangat,haha..


Oh, inshaAllah esok saya berada di kelantan, ada majlis di sana. Engkorang kalau nak jumpa ambe yang tak berapa nak padu ni marilah . (padu sangat) . Eh, orang kata entri bawah ni tak boleh tengok gambar eh? dah kenapa pulak blog aku ni. wuwuwuwuwu. Malas betullah T_T Takpelah,korang baca jelah entri tak bergambar tu,haha


Sampai di sini dulu kot bebelan ambe,semoga berjumpa lagi di lain entri,mek onie rindu korang semua weh! Awop semua tak rindu saya ke?!haha



You May Also Like

19 comments

  1. wah mentang2 tengah catuan air sampai ke kelantan bawak diri ek onie? he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiksssss.....payah nak uk uk,haha.... tak tgk lagi baby akak,entah bila tah nak tgk,padahal selalu p area umah akak T_T

      Delete
  2. sweet 17 la sangat...(ayat dengki ni)

    ReplyDelete
  3. kem sale ko ore kelate la mek oni.hehe

    ReplyDelete
  4. Nk cakap pasal cuti ke pasal jodoh ni!hahaha..pape pon jgn lupa kan saye di sana...nasib nak pantang, kalo x siap ah nak kirim mcm2..haha..akan merindui mu onie...lambat la pulak kite dpt jumpa!uwaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. deduaaaa,kahkahkah....akak kalau balik puncak roger kakak onie eh,haha

      Delete
  5. tu la mek, gi mana la demo ni.

    ReplyDelete
  6. Haha.bkpo eh, ramai saing blog maso aktif dulu stop jap blogging?
    wan pon perasae, ramai hok nikoh nge ado anok doh.

    apo kobar mek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan wan....semua kengkawan time kencang blogging dah ramai stop,maybe dorg da ada life dorg sendiri kot,pahni wan plop,hiksssss...mek sihat gitu la wan dio,hehe

      Delete
  7. ala onie muda la..tgu la putera raja dtg meminang

    kekeke

    ReplyDelete
  8. lamo xsinggoh blog nih..sbb laptop punoh..hehe.. blogwalking semeta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laptop punoh beli baru,haiiiiiiii awoppppppp....sihat?hiks

      Delete
  9. uik... kenapa blog mek dah bertukar ni???

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..