Berminat untuk join produk review? sini !

by - April 15, 2014

Assalamualaikum, korang ! pernah tak dalam blogging korang rasa give up gila! Rasa penulisan korang langsung tak diterima ! rasa semuanya  tak kena ! pernah ada rasa macam tu tak? Kalau ada, meh cerita kat ambe,sebab apa yang jadi macam tu? Okay, taknak cerita panjang, actually ambe ada job untuk pembaca blog ambe. Khas ni khas. Sila rasa beruntung gila k !hehe...



Ambe memerlukan blogger wanita yang sudah berkahwin dan blogger lelaki (bujang pun boleh) untuk produk review.

Produk: Wira Malam sahaja
Payment dan produk akan disediakan

Ciri-ciri blogger:
  1. Punctual !
  2. Tak banyak songeh.
  3. Blogger newbie pun boleh kalau nak join.
  4. Jenis tak demand.


Kalau cukup ciri-ciri kat atas tu,boleh email ke letopink@yahoo.com. Email okay ! Facebook,whatsapp dan wechat ambe tak layan,bukan apa..ambe takut terlepas pandang nanti,wuuwuwuwuwuwuwu...

Subject (di email): Produk review wira malam dari blogger.

  • Nama
  • Alamat
  • No.fon
  • Url Blog
  • Link Facebook
  • Link Instagram
  • Link Twitter
  • Bank Details (Maybank or CIMB recommended)

BERMINAT? EMAIL JE. CEPATTTTTTTTTTTTTTT SEBELUM TERLAMBAT, SAPE NAK KASI PELUANG MACAM NI KAN?HEHE


You May Also Like

13 comments

  1. tak layak join la pulak sebab belum kawin. hihihi~

    ReplyDelete
  2. Dear, Thanks kite dah dpt payment. Ya allah seronok nya!!!!!

    ReplyDelete
  3. hehehe mcm berminat tpi product ape? ngehhhhh masih boleh lagi ke?

    *singgah BW dari kak mia, sambil i follllloooow :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..