Wide shawl RM10 murah,lebar dan cun sesuai digayakan raya nanti !

by - May 21, 2014

Assalamualaikum, haiiiiii... ni sebenarnya tergigih blogpost pepagi,haha.... bukan auto post k k k k k,tak main ah auto post,haha.. fyi, smartphone ambe masuk kali kedua jadi bengong,nak menyumpah henpon tu jadi kekatu tak gamak. Takpelah gigih la hantar ke samsung center. Terdesak sangatkan aku ni,haha..hehari duk sembang kencang pasal smartphone masuk hospital bahagia dan aku rasa pun ramai manusia yang nak lempang aku,kah!


chill ah, baru 2 hari smartphone kat hospital bahagia,haha...chill mek chill ~


Haiyak,bukan nak cerita pasal smartphone je ni cik kak cik bang, aku nak share satu benda ni,mihmihmih...Sebelum tu nak tanya dulu,sape peminat wide shawl?????? Kali ini dfashionig (klik sini) akan berkongsi dengan korang new item iaitu GLITTER WIDE SHAWL,CRUMPLE WIDE SHAWL dan BUCU CHIFFON HALFMOON. haaaaaa,semua wide shawl,semua labuh semua cantik,hehe... Tak caye?jom tengok gambar bawah :D







Pada sesiapa yang tatau lagi, owner dfashionig adalah aku sendiri dan hannah sytieh  .Meh la aku kasi intro sikit, kami memang kenal. Bukan kenal dalam blog je, in real pun selalu tarik-tarik rambut. Aku dan hannah satu kelas masa study kat poli dulu dan satu tempat practical. Okay,tu jela intronya,mihmihmih. 





ALL SOLD OUT


GLITTER WIDE SHAWL

Kalau dulu ada jugak shawl yang glitter tapi glitter dia sangat spark spark kan (amboi,tayah nak spark sangat,haha) . Kini ada juga Glitter Wide Shawl yang kurang spark dan yang penting labuh k,hehe... Glitter dia nice-nice je, sesuai digayakan ke dinner dan untuk casual,ewah!hehe..


Glitter Wide Shawl : RM10 exc.postage
Instagram : @dfashionig
Contact Us: 011-2120 3431(Whatsapp) / 013-415 7911 (sms only)

Jangan lupa attach code apa yang awak-awak berminat,hehe..



ALL SOLD OUT

CRUMPLE WIDE SHAWL

Dulu aku ingat lagi, aku ni memang seorang yang complicated, so.. kalau boleh nak pegi memana malas nak bersiap contohnya nak iron tudung ke apa ke. Dulu crumple shawl kekecik. Tak lebar, sekarang ada yang lebar ! haaaaaaa, dah la lebar..senang ..no need to iron,ecewah :D



Crumple Wide Shawl : RM10 exc.postage
Instagram : @dfashionig
Contact Us: 011-2120 3431(Whatsapp) / 013-415 7911 (sms only)

Jangan lupa attach code apa yang awak-awak berminat,hehe..





ALL SOLD OUT

SAKURA WIDE SHAWL

Ni satu lagi, design dia ramai buat gadis-gadis tercair termasuk aku sendiri,kalau boleh every color mesti ada dalam almari. hiks... Sakura Wide Shawl pun labuh, rasa nak iron ,iron je...taknak iron pun boleh. hehe..


Sakura Wide Shawl : RM10 exc.postage
Instagram : @dfashionig
Contact Us: 011-2120 3431(Whatsapp) / 013-415 7911 (sms only)

Jangan lupa attach code apa yang awak-awak berminat,hehe..




BUCU CHIFFON HALFMOON
Dah kenapa nama nak dekat dengan nama budu ni,haha... haaaa,sebab apa bucu?sebab hanya di penghujung shawl ini ada curve, boleh rujuk gambar atasssss sekali. Chiffon ni senang bentuk kat muka, pun senang belit dan paling penting senang untuk digayakan ! hehe..
Bucu Chiffon Halfmoon : RM25 exc.postage
Instagram : @dfashionig
Contact Us: 011-2120 3431(Whatsapp) / 013-415 7911 (sms only)


Jangan lupa attach code apa yang awak-awak berminat,hehe..

Kalau rasa nak feel lagikan,boleh la singgah instagram kami (@dfashionig) . InshaAllah kami akan balas order anda dengan cepat dan tangkas. iyeahhhhhhh! Aku nak mimpi smartphone jap,haha... 
Happy Shopping cik kak cik bang, love u ^_^
p/s: design blog ni tah papekan? tapi,kisah pulak aku,haha... huwarghhh~

You May Also Like

9 comments

  1. wah bagus2 ....dah lama cari wide shawl yang murah hehe..

    ReplyDelete
  2. mace mek onie jah dale gmbr terrrr...

    ReplyDelete
  3. wahhh..banyak koleksi menarik..
    shawl glitter and crumple wide tu memang taste pika..favorite owhh..

    ReplyDelete
  4. Kirim salam kat model2 tu ek...

    ReplyDelete
  5. A20 dan A12 beza mana awop?hihi nak beli. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh..rm10? biar betik..kalo shida pkai shawl dh rembat dah 4 5 shawl nih...

    ReplyDelete
  7. eii..suka..suka..cantik2 semua shawl ni..harga pon murah..gud job frend..:)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..