Fashion Ilustration by Blogger Nurdani

by - June 23, 2014




Terima kasih 
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih

Blogger Power Ilustrasi: Blogger Nurdaniub








Terima kasih kak dani kerana sudi ilustrasikan saya jadi sesopan begini,hik Dah lama terliur dengan segala ilustrasi kak dani,alhamdulillah beroleh juga kan?hehe.... Sekarang pun ramai yang jadikan trend fashion ilustration di butik-butik,bisnes kad dan wedding card or whatsoever. Something special yang ada dekat ilustrasi ni adalah lukisannya dan air tangan kak dani ni agak lain dari yang lain.  


Ayu je kak dani lukis tahu !Geram ambe,muehehe.. So, pada sesiapa yang gilakan ilustrasi sebegini,aku rasa korang memang patut terjah blog kak dani dan usha la semua hasil kerja seni dia. Confirm menjejeh je air liur tu,tak sikit ...banyak :P

Seingat aku, ada 2 ilustrasi kak dani yang di featured-kan di novel. Haaaaaaa....Novel apa? dah tentulah Novel Aku Mahu Jadi Hijabistar dan Puteri Gunung Tendang ! Woooowwwwww, ini memang power-lah kan?hehe...Good job kak dani ! Semoga terus sukses dan ilustrasi kak dani dikenali ! Support kak dani,Muah! Love you...... Thanks again kak dani sayang :D




Untuk tempahan: Boleh rujuk sini


Jangan lupa,terjah blog kak dani untuk tengok hasil lukisan yang gempak dari beliau 
Instagram: nurdaniub


Cinta hati korang,
Mek Onie
Segala pertanyaan tak kisahlah pasal
Crowning ke apa ke. Email je saya (letopink@yahoo.com) , kan best
kalau share pengalaman kita dengan orang lain,kan?


You May Also Like

8 comments

  1. comel2...
    dani mmg terer buat doodle..super kiut!
    jari seni...

    ReplyDelete
  2. cantik laaaa . nak jugak . tapi tak de org nak buat . nk free je . heheheh

    ReplyDelete
  3. sama-sama sama-sama sama-sama

    ReplyDelete
  4. Lawa plak onie versi tu kan..comel....

    ReplyDelete
  5. comel die lukis. macam onie. hikhikhik

    ReplyDelete
  6. Dia memang osem!! n Power!! legend ni kat group kami hehe :D

    ReplyDelete
  7. super awesome, ni mcm budak art illustration ni.hehe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..