Sape nak hadiah bernilai sehingga RM300 seorang? Datang sini !

by - June 27, 2014

Hai hai hai hai, Ya Allah tak sabar rasa nak berada dalam bulan mulia iaitu bulan ramadhan-kan. Sesungguhnya bulan itu semua syaitan durjana diikat. Tinggal kita je yang kena jaga diri elok-elok.  Jaga hati,jaga iman,jaga semuanyalah kan. Eh koranggggggg! ada tak baca tajuk super awesome atas tu? Haaaaa,macam best je kan? So, meh sini aku nak cerita macamana nak dapat hadiah tu. 
Simple yang amat dan pada siapa yang tiada blog dan ada facebook boleh sangatlah nak join !  Mana tahu boleh jadi rezeki anda semua masa hari raya nanti,sape nak bagikan?hehe... 
HADIAH : DUIT RAYA RM100 DAN SEPASANG BAJU RAYA BERNILAI SEHINGGA RM200 SEPASANG!!!!!!!


*bagaimana untuk join? okay... sila baca T&C kat bawah ni elok-elok tau ;)

I
I
I
I
I
I
V


Assalamualaikum buat semua.
Hari ini Admin Eastcrown Collections nak buat contest / giveaway / untuk pelanggan atau peserta yang bertuah. Sempena Hari Raya yang bakal menjelang tak lama lagi,admin akan pilih secara rawak/randomly 3 orang pemenang. Hadiah berupa duit raya RM100 dan sepasang baju raya bernilai sehingga RM200 sepasang.

Term & Condition: 
  1. LIKE page Eastcrown Collection ini.
  2. SHARE post ini di wall facebook anda dan TAG ATAU MENTION 5 orang atau lebih rakan wanita Facebook anda. Lagi ramai lagi bagus,
  3. Selepas share dan tag rakan wanita anda di wall Facebook anda,sila comment DONE di ruangan komen ini untuk admin pilih pemenang secara randomly
  4. Terbuka untuk semua bangsa dan jantina.
  5. Keputusan admin adalah muktamad. Segala rayuan atau surat sokongan YB kawasan anda tidak akan dilayan,huhu..
  6. Tarikh tutup penyertaan adalah 1 minggu sebelum Aidilfitri.
  7. akhir kata admin Eastcrown Collection, Selamat SHARE N WIN




So,jangan lepaskan peluang korang ! Simple like ABC right? Cepattttttt, jangan baru nak join bila dah tarikh tutup nanti,tak pepasal menyesal tak sudah,haaaaa..... So, selamat menge-share semuanya ! 

You May Also Like

10 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..