Event Loreal Paris White Perfect Total 10 Blogger Tea Party Awesome.

by - July 11, 2014



Hai hai hai hai ! mula-mula sekali SAYA nak berterima kasih pada ms.cassie kerana sudi invite saya yang tak seberapa ni ke event super exclusive ni haaaa,auww... fefeeling jelita kau dapat pergi sini, so event ni di one utama tgv, disebabkan aku jarang ke one utama,maka berpuluh-puluh minit terbabas lewat dari masa yang ditetapkan sebab cari tgv tak jumpa,besar kot ou,haha..emmm ,apa ni mek.. next time please be punctual k. Sabar jela -..-"





Okay, tambah pulak gambar ni,lagilah fefeeling jelita terlajakkan? Loreal ada lancarkan produk baru tau korang and totally the product worth it for me,sebab sesuai dengan kulit muka,suka gila kot! Yeah!I'm not the ambassador for this product,but i'm just play with the wall and pose ! bhahahahaha... Jangan kata kita duta k,no no no...duta dia adalah diana danielle yang sangat la pweetieee tu k,hehe... 




haaaaaaa,ni la produk yang baru nak tembus market ini adalah Loreal Paris White Perfect Total 10 Day Moisturizer, super cutey mutey okay the bottle ! 


Product: Loreal Paris White Perfect Total 10 Day Moisturizer
Product available : June 2014
Retail Price: RM39.90 
50ml









Apa yang aku suka dengan produk ini adalah:
  • Senang dibawa.
  • The price is very cheap
  • Sangat senang dipakai dan tak melekit pun bila sapu dimuka,serius!
  • Bau lavender. Best kot!
  • Ada 10 kebaikan tentang produk ini. (jap lagi aku ulas)
  • Ada penutup,so tak perlu risau la nanti kalau tertumpah ke apa ke,sebab dah ada penutup dia ,hehe !






Sebab kenapa aku suka Loreal Paris White Perfect Total 10 Day Moisturizer?

Sebab action and protection dia,dia punya kuasa dia tu !

    Action


    - Instant Brightening
    - Fairer skin
    - Even Tone
    - Reduce Dark
    Spots Shine Control



    Protection

    -Anti UVA
    -Anti UVB
    -Anti oxydation
    -Anti pollution
    -Anti oiliness



    Dalam produk ini mengandungi 3 vitamin (E,B3 dan C) yang bertujuan untuk membantu melindungi kulit dari tampak gelap serta mengawal lapisan pada kulit wajah. 







    The top one macamana rupa moisturizer tersebut, so.. bukan warna putih okay,tapi warna purple !!!!!! dan tak perlulah risau bila pakai muka color purple,haha... tak warna purple pun,hehe... bau dia memang lah wangi,bau lavender tu,haaaaaaaa...

    Lepas aku sapu moisturizer ni,memang nampak kelainannya dan ada perbezaan ..so korang nampakkan apa perbezaan dia? hehe...

    Dari uji kaji makmal:

    In 1 Week...
    Skin feels less oily for 89.3% of women*
    Skin looks less shiny for 87.5% of women*


    In 4 Weeks...
    92%* of womenagreed that their skin looks brighter
    88%* of women agreed that their spots are less visible
    Skin looks flawless for 61* of women **
    Skin feels less oily for 91.1% of women*
    Skin looks less shiny for 98.2%*

    In 8 Weeks...
    Dark spots look less visible for 94% of women**
    Number of dark spots looks reduced for 82% of women**
    Skin looks flawless for 80%**



    Ujikaji terhadap :
    56 wanita Asia dan 51 wanita Asia berusia 20 hingga 45







    Okay, aku nak cerita dari mula-mula aku datang event ni, terus jumpa cassie.. and that time i was super excited macam baru lepas menang hadiah k!hehe..sampai-sampai terus makan dan organizer kat event tu kata if u want to be the top 10 the best moment winner pergilah selfie. Okay.  Selfie pastu terus tulis 5 words the best describes u and 5 best moment for this year.



    Ya Allah, punya gementar nak tulis. Haha. Kena tulis pastu kena tampal kat wall atas tu. Malu sebenarnya iols bila org baca moment kita yang hado-hado je tu...muahahahhaha 



    Tadi malu-malukan? Sekarang tak malu dah! Sebab saya adalah top 5 winner k ! Beruntung sangat rasanya...hehe..dapat loreal white perfect total 10 yang baru pastu dapat cleanser pastu dapat lipstick k! Haaaaaa... lipstick dia la paling umphhhhhhh.... tak pernah kot weh jumpa lipstick yang rasa ngam dengan diri sendiri. Selalu je buat hati kita pilu bila beli lipstick rasa tak sedap nak pakai,wuwuwuwu..nasib baik loreal ada!  Gembira!




    Haiiiii... tetiba ko bukak spek kan mek. Eleeeeeeee,nak mekap la tu kan. Sudut paling best! Makeoverrrrr. Cisss. Tak suka betul. Tak puasssss nak makeover lelama. Produk loreal semua bikin hati kita cair. Serius sangat ni.


    Dari kiri shiqin,mek onie dan puan eka. First time dapat jumpa puan eka. Hehe! Dan tak puas jugak sebab jumpa sekejap..huwarrrrrrr....



    Dari kiri: tya salmid,mek onie, emas putih dan fatin



    My partner sehari suntuk. Dan terima kasih loreal,terima kasih cassie,terima kasih goodies bag tu. Dapat dua. Heaven gila rasa! Jangan lupa dapatkan di mana-mana outlet yang menjual loreal k.

    More details: 
    Twitter: @LOrealParisMy
    Instagram: @lorealparismy


    Thanks Cassie
    Thanks Lion & Lion

    Will update more about loreal product,stay tuned girls and readers.
    Till then,
    Mek Onie
    letopink@yahoo.com

    You May Also Like

    10 comments

    1. Alaaa ruginya tak dapat join ! Apa lagi baklah sini goodies tu 1 beg. :P

      ReplyDelete
    2. Hehehe dpt jumpa skejap je kan. takpe mana tau lpas ni dpt jumpa lagi hehehehe

      ReplyDelete
    3. bestnya mek pergi event-event nie.

      ReplyDelete
    4. Phewit.. Dah macam artis mung Mek !

      ReplyDelete
    5. wah syoknya. kadang2 guna BB loreal ni

      ReplyDelete
    6. ewah berseri2 lah org tu kan nk raya nih hehee :) eh eh uzu pn ade..tya pn ade.. :)

      ReplyDelete
    7. Wah bestnya dapat mengetest product

      ReplyDelete

    Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..