Laman Seni 7 memang power!

by - August 12, 2014


*Please baca sampai habis,sebab kita ada good news untuk semua blogger,tak kisah blogger lama atau baru boleh join,sangat dialu-alukan.


Assalamualaikum chuolsssss! Ya rabbi,lama gila rasa tak cerita lifestyle sendiri ni haaaaa,selalu sangat dah penuhkan 1 page ni dengan event saja ! mesti dah ada yang bosankan?kikikiki... So,sekarang aku nak cerita la sikit tahap happynya sampai nak merembes air peluh kat bawah ketiak chuolsss ! haha .. dah lama gila mengidam nak pegi laman seni 7 ni haaaa...pastu bila bukak instagram search tag #lamanseni7 mesti rasa nak 'gelapa dodey dodey' tengok dorang ambik gambar henseng-henseng! Bisik dalam hati ni, sabar la mek sabar mek, one day mesti kesayangan ko bawak ke situ, whahahahaha.. kesayangan sangat,getik!


dan tarikh kejadiannya aku tak ingat bila,malas nak capai kalender,yang pasti hari sabtu lepas yang kononnya nak ambik adik kawan aku kat sekolah,last-last duk bukak cerita pasal laman seni pastu bunyi mesej masuk dari adik dia, dimana mesej tu beerbunyi begini ..' akak,kita balik dengan kawan kita tau..' Time tu jugak kita orang decide nak pegi laman seni,muahahahaaha! gelojoh punya pasal sanggup la kau. kahkahkah.


*over gila nak gelaknya pun.


Maka,gigih la kita orang ke laman seni 7,seksyen 7 shah alam tu... firstly aku tatau pun celah mana laman seni tu, sekali tertoleh manusia-manusia sedang berjalan sambil bergambar. Kalau korang nak pegikan,dia sebelah jakel tu tau,bukan yang ada giant tu... alaaaa,kalau korang nampak tutti frutti tu kan, tepi tu jela laman seni 7,panjang jugak la...puas hati baq ang.



dah la,dari aku borak panjang yang takde kisah aku cerita tu baik aku belanja gambar sikit, banyak lagi,tapi aku malas nak transfer bebanyak..cukuplah yang mana ada,kang kalau rajin aku takut 50 keping gambar aku upload dalam ni, menyosai karang!hahaha..






KITA ORANG - 4A
Auni
Azlyana
Afiah
Amalina

dorang ni la ajar aku buat myspace,hahahahahahahaha..gambar atas ni paling aku suka ! 


#pandangtepi


Korang rasa gambar ni comel ke? aku rasa macam nak lempang je minah baju biru atas tu,miahahaha...


Busking pesen baru,busking sambil pegang beg tangan,tak rare lagi ke?haha
Do u love me? eh eh eh... 
Lempang gigi tu berterabur kang.
Belajar erti kehidupan dulu la mek.

aku nak repeat lagi oiiiiii tempat ni, jom!

Dah tu je la, kalau rasa nak tengok 7 hari 7 malam gambar aku kat laman seni ni boleh la usha instagram kita yang cikai-cikai tu di @mekonie . Heharap tak monyosai la kan. Oh, ada yang berminat nak promote produk di blog? Memerlukan 60 orang blogger. Jangan risau, ada payment (BAWAH RM100 ATAS RM75) dan dapat produk, sesuai untuk lelaki dan perempuan. So far,sape yang pernah dapat job dari saya tahulah produk dari mana,hehe... 

So jika berminat sila email ke letopink@yahoo.com :-

Subject email : Berminat untuk promote produk di blog (1 entry) 

Nama:
Alamat:
No.fon:
Link Fb:
Link Blog:
Link Twitter:
Link Instagram:
Nama bank (prefer maybank & cimb) :
Acc.No:

MAKE SURE FULLY DETAILS ! DETAILS SEKERAT-SEKERAT TIDAK DILAYAN,SEKIAN !
YANG TERPILIH AKAN AMBE CONTACT BALIK.  YANG MANA BENAR-BENAR BETUL BAGI KOMITMEN DAN PUNCTUAL OK,FAHAM? 


Salam sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


You May Also Like

31 comments

  1. Done email.. hehehe seronoknya kat laman seni 7 ni... teringin nak pergi.. sob!

    ReplyDelete
  2. macam syok je tempat ni. ntah bila pulak lah nak ke Shah Alam tu. jauh oii >,<
    FD dah send email :D

    ReplyDelete
  3. nak2 . leyla emailkan esok ye onie .

    ReplyDelete
  4. wah semak (smart) gambo mu...colorful dan ceria!loikeeee

    ReplyDelete
  5. macam nak try pergi laman seni tu...thanks bgtau...

    ReplyDelete
  6. arghhhhhhhhh..dari haritu tau nak g cni....aritu puasa..pospon..smpai ke raya xpegi2 lg..huhu

    nak2 promote jgkkk!!

    ReplyDelete
  7. Salam Onie.. Kak Eyza dah daftar.. :)

    ReplyDelete
  8. amboi! kreatif sungguh dia berposing hehehe. Teringin nak gi laman 7, nanti la nak tunggu geng jugak hehehehe.

    Akak emel yo! :)

    ReplyDelete
  9. oiiii nak jugak. sat akak email. tapi kalau produk tu sesuai untuk BF Momies boleh la kasi akak cuba. kalau tak sesuai. takpe keluarkan aje akak dari list itu tauuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. Mekonie, kita nak jugak.... hehe

    ReplyDelete
  11. Xpaham sangat. Cerita promote produk apa ye?

    ReplyDelete
  12. done register dalam email... hope dpt la peluang ye. ika xde la blogger baru dan xla juga blogger lama... cuma suam2 kuku je...anyway tringin nk g tempat mcm tu cuma xtau kat mne. now tau dh la.... heheheh

    ReplyDelete
  13. done email selepas gagal menghantar email 5x..huhuhu...harap adalah rezeki

    ReplyDelete
  14. jeles tengok org bergambar kat sini hehe . nice onie \0/

    ReplyDelete
  15. Nak promote jugak. tapi takde alamat yang betul lagi. nanti kan pos barang tak dapat. huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. Yeayyy...kjp lg akak email....cantik2 gambar tu la...jeles tau...

    ReplyDelete
  17. dah email ^_^ seronokknya g laman seni

    ReplyDelete
  18. suka tengok gambar yang atas tu..cantik...occay..dah hantar details

    ReplyDelete
  19. Owhh kat shah alam rupenye tmpt ni huhu...tp skrang da bnyk tmpt buat benda ni kan...kat kelate machang pon ado,... Teringin nak p huhu cntik

    ReplyDelete
  20. dah email, hehe!
    nicelah gambar ni semua :)

    ReplyDelete
  21. Kreatifnya background laman seni ni..

    ReplyDelete
  22. semak molek...deki nih..nok keno g jugok apo..eheheh

    ReplyDelete
  23. Dah hantar detail untuk review product harap dapat lah peluang hehehehe...

    ReplyDelete
  24. Oh oh cam best gila je , sampai hati pergi tak bawa kita. T_T

    p.s : tu bukan Malin ke ? Kita kenal dia dari kawan kita dulu , long loooong time ago. Ade je kat FB tapi malu nak tegur. over.

    ReplyDelete
  25. Masih sempat ke nak join? btw, dah hantar details mek onie! Tq ^_^

    ReplyDelete
  26. Di penang pun ada jugak. tapi tak sempat nak singgah lagi

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..