20 perkara tentang Mek Onie.

by - September 06, 2014

Assalamualaikum, hai pagi sabtu. Dimana sekejap lagi aku kena sesiap pergi kerja, jeng.. haha..pagi-pagi mengarang dah, kan bagus kalau dulu waktu study buat assignment pepagi macam ni,kehkehkeh. Sebelum terlupa,jom singgah instashop aku @dfashionig ,sebab kat sana tengah ada sale plain/printed/glitter wide shawl, lama weh sale tu,heharap takde yang melepas kalini. haaaa...okay,terpromote bisnes sendiri dalam blog pulak,haha..


Sebut pasal instagram, 2 3 hari lepas aku ada post pasal benda yang sedang viral di instagram iaitu #20factsaboutme .... Sorry la, aku rasa dah lama tak cerita pasal diri dalam blog,haaaaaa... eh,aku baru teringat, hiiiiiiiiii awaa...saia tahu awaa sedang baca blog post saia kan,kahkahkah.. (stalker terhebak aku,nak tahu?rahsia ah woi,haha)






Kembar puteri Elsa (bak kata norfanil.com) mungggggggg,pakai chiffon end curve dari dfashionig... haaa 


20 perkara tentang Mek Onie:-
  1. Siti Auni Afifah Bt Ghazali
  2. Anak sulung dari 5 beradik
  3. Sorang perempuan 4 lelaki
  4. Rabun
  5. Part time blogger
  6. 6hb dilahirkan pada bulan 12
  7. Gila kerja
  8. Tak pandai nak bercinta,eh
  9. Kadang baik hati,kadang adaku kisah
  10. Nak apa-apa guna duit sendiri,tak suka susohkan umi abah.
  11. Suka bergambar.
  12. Refer no.6 jela eh
  13. Dulu benci electrical part. Sekarang sebati,choi
  14. Humble,kot?ke cengei,tah..haha
  15. Ramai kawan
  16. Suka pink,hahahhahahahaha
  17. Susah nak tido malam
  18. Seorang pengguna gigi crowning *boleh klik kat ayat tu kalau nak tahu apa itu gigi crowning
  19. Seorang yang tak suka simpan perasaan.Eh lantak kau lah nak cakap aku apakan,hahahahahaha
  20. Still mencari identiti yang sebenar.


Okay,tu secara jujur aku cerita..Selebihnya,meh kawan aku sendiri kemudian korang describe la SIAPA MEK ONIE,hahahahaha.. Saja tulis pendek-pendek,aku tahu,mesti tak ramai sangat yang 'kisah' tentang #20factsaboutme tu kan?percayalah,muahahahaha.


Keh,aku nak buat kerja. Nanti ada masa aku blogwalking. Sekarang busy gilo. Makin banyak kerja T_T


Salam Rindu,
Puteri Elsa (haha)
letopink@yahoo.com


You May Also Like

14 comments

  1. puteri Elsa.. hai puteri Elsaaaa... *siapa puteri elsa?* lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awaa.. awaa suka lol kan kita kan,kehhhhhhhh

      Delete
  2. hye puteri elysa aka kak yong gangster,hahahahha..suka yg no 8 tuu...btw i pown ad jugak buat 20fact ni..gedik LOL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai hati awak ckp sy kak yong gangster kan,haha..nanti akak terjah,hehe

      Delete
  3. Untunglah Mak ayah sebab anak tak pandai bercinta.
    ngeee

    Aduh jeles btul dengan orang yang ada insta ni. Kenapalah boleh gila blackberry sebelum ni hahaha

    ReplyDelete
  4. Gambar berbackground kan kayu kayan pun cantik kan?

    ReplyDelete
  5. eh... aku kisah la 20facts pasal mung mek onie. hahaha tertubit ayat cinto kekgi.

    ReplyDelete
  6. hai...saia nak kawan dgn putewi elsa boleh ? ekekekeeke

    ReplyDelete
  7. hoi yg puteri elsa tu yg xtahannnnnn

    ReplyDelete
  8. onie.. ekau tak add pun instagram abg iwan... ponat abg iwan register.. hehe....

    ReplyDelete
  9. haha...ni mesti peminat tegar movie FROZEN kan..kih3...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..