Gila Running Man

by - September 30, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera, update dipetang hari dengan harapan balik nanti boleh sambung buat kerja lain,haaaa... tahun lepas kot, aku tengok kawan-kawan aku,jiran-jiran aku gila betul dengan rancangan running man ni,sekali bila adik aku si abang cik tu cuti sekolah, dia hadap rancangan running man,kebetulan aku pun ada depan tv,layan acuh tak acuh jela,sekali setengah cerita aku jadi macam eh,kenapa aku macam terminat running man ni?haha..



Abang cik tu memang,sejak sekolah rendah dia layan cerita korea,muahaha...pastu syok sendiri depan tv,rasa nak lempang pun ada,haha..Disebabkan abang cik,aku terminat running man, haruuuu betoi...
Jiran aku lagilah gila, simpan rancangan running man dalam 2 hard disk,amende la...haha...nasib baik aku tak sampai tahap tu lagi,haiiiilaaaaaa...ini macam pun ada...



nak minat jong kook boleh?kihkih


Okay,aku taknak cerita banyak hal running man,seram aku..berhantu sungguh rancangan pun sampai orang simpan dalam 2 hard disk,kahkahkah.


hai, google street view ubat hati kita dimana tiba-tiba hati kita ada di kelantan,po tokley kelik ghayo haji jah ambo tahun ni,doh la rindu sup perut lembu mek kawe :(


Salam Kerinduan,
cucu mek
letopink@yahoo.com

You May Also Like

23 comments

  1. Eh ! Running man ni memang berhantu. Kite kene doh. Huih. Tokleh benti ! Hahahaha.

    p.s : im trying my best to kecek kelate but i fail. kbai. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. love u bebeh sebab belajar kecek kelate!

      Delete
  2. HAHA...Running Man ni kalau da start tengok..habis la...confirm melekat je tengok...sejak tertengok daripada episod 16 (hujung tahun 2010)...terus TERTENGOK sampai hari ni...da episod 214 pun....HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon pinjam hard disk please!haha

      Delete
    2. haha...tengok online je...malas nak simpan dalam hardisk...(padahal lupa hardisk letak mana) HAHA

      Delete
    3. weh,aku tgk online gak...start episod 1,agak2 kau....abad bila nak habis?hahahhaha

      Delete
  3. jong kook my feveret..hensem pastu comel plus sado..ha3

    ReplyDelete
  4. Cik akak tak tengok lah dik..hihi..
    Klik nuffnang

    ReplyDelete
  5. anak buah cik nor pon giler layan running man..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor,mohon cik nor gila running man gak please,hehe

      Delete
  6. Assalamualaikum onie, sheila gila running man start mengandung Adam. hahah tiap2 malam layan sesorang diri je sementara suami pergi main gym. last2 dia sekali terjebak. hahaha sheila pun download episod 1-150 dalam hard disk. sila faham betapa fanatiknya. hahahahhaa Adam pun reti melayan Running Man. Daebak ! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila, haaa sudah...jejaga adam....kuat berlari kang nanti,hehe

      Delete
  7. Wah blog berwajah baru. like it...running man ni memang gitu kalau dah layan akan nak layan sokmo...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasihhhhhhhh!hehe...layan gak ke?hehe

      Delete
  8. akak pun layan jugak citer nie..best kan..=D

    ReplyDelete
  9. Runningman menceriakan kehidupan seharian.

    ReplyDelete
  10. saya lg hantu running man siap beli tshirt hahaha kite pling suke lee kwang sooo hahaha

    ReplyDelete
  11. dan saya tak boleh nak tengok RM ni. tak tahu kenapa, tak de nafsu nak ketawa kot.. hahaha

    ReplyDelete
  12. Kawe tak de nafsu nak negok cite ni...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..