Jualan murah wide shawl sehingga 11/9/2014

by - September 09, 2014


Assalamualaikum saudara saudari. Di kesempatan ini,aku ingin uar-uarkan kepada pembaca Blog Mek Onie bahawasanya dfashionig sedang adakan jualan murah sehingga 11/9/2014. Jika kalian membaca blog post ini ketika 25/12/2014 atau 12/9/2014 atau tahun depan harga dijual pada harga bukan sale iaitu harga jualan biasa. hik -..-"



 



Jika berminat boleh whatsapp 012-9539806 / 011-21203431 *whatsapp berbaur 'acah-acah customer tidak dilayan*

TAKE NOTED!
instagram/facebook: @dfashionig

  1. Sale kali ini adalah untuk SERIOUS BUYER sahaja, yang tak serius tu please fahami etika berjual beli di online. ^_^
  2. Segala item yang available atau sold out akan di update setiap gambar di instagram dfashionig. Refer our comment too. Please. Untuk memudahkan jual beli customer juga.
  3. Whatsapp customer kami akan reply within 24 hours. Kalau terlambat sikit mohon maaf. Jangan la whatsapp kasar-kasar. Whatsapp lemah-lembut bolehkan?hihi
  4. PALING PENTING adalah cara order. Boleh refer bawah ni.


Whatsapp: 012-9539806 / 011-21203431
PLEASE START FROM SALAM 
Name:
Code:
Quantity:
Address:
Phone No:

*After that,will attach details acc.no
*First Come First Serve
*Payment Valid for 24 hours only
*Tak susah kalau anda ikut cara kamikan?hehe









Happy Shopping!!!!!!!
Salam Sayang,
Mek Onie
Admin dfashionig 
letopink@yahoo.com


You May Also Like

12 comments

  1. ala.. sayangnya sebab tak pakai wide shawl. klu tak boleh borong banyak2

    ReplyDelete
  2. free gift xdeww kewwwwwwwwww *acah2 retis* hahahahaha

    ReplyDelete
  3. semoga tak ada yang terlepas jualan murah ini
    Semoga berjaya Mek Onie

    ReplyDelete
  4. ala melepas nak dapatkan shawl sale ni...aduhai bila nka buat sales lg sis?

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..