10 CPUV dari NUFFNANG

by - October 08, 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera, fuh! sejak 2 menjak ni,cpuv di nuffnang semakin bercambah,rasa happy bila dapat merasa status on going yang banyak, rasanya ini first time kot paling banyak. Sesungguhnya, aku masih setia dengan nuffnang kerana rezeki blogging aku lebih kepada nuffnang. 


Dulu, aku agak sedih juga bila langsung tiada income dari nuffnang,kini mungkin nasib juga la dapat merasa rezeki yang tak seberapa ini dari nuffnang. Dengar-dengar, ramai juga blogger-blogger yang tidak puas hati dengan nuffnang? agaknya kenapa ye? huhu


Apapun,aku still happy dengan nuffnang, sebab dari nuffnang aku banyak kenal blogger,dari nuffnang aku dapat belajar macamana nak face sesuatu kejadian,dari nuffnang juga aku dapat belajar blogging dan dari nuffnang juga aku dapat belajar macamana susahnya mencari rezeki ;)


Terima kasih banyak nuffnang.


Dan aku rasa dah lama gila tak buat blog post penghargaan macam ni untuk company nuffnang,hikssss... Tips nak dapat cpuv banyak? Entah?aku pun tak pasti tips yang macamana,mungkin atas nasib juga?  Tapi, kalian yang tidak dapat merasa sebegini, janganlah terus berputus asa,aku yakin rezeki korang akan datang jua satu hari nanti. Cumanya,jangan banyak mengeluh. 


Korang,selama dengan nuffnang,berapa kali dah korang cash out ? Cubalah share,share pengalaman korang sejak menggunakan nuffnang pun boleh :D


Till then, semoga rezeki yang datang ini kita tak lupa,siapa yang pemberi rezeki sebenarnya,inshaAllah.


Salam sayang,
Mek Onie
http://letopkeypad.blogspot.com

You May Also Like

16 comments

  1. hehe banyak tu awop 10. chaiyok3. :)

    ReplyDelete
  2. Eh ! Kita pun masuk berderet harini , tersenyum je. Kahkahkah. Berapa kali cashout ? 2 je mek weh. T_T

    ReplyDelete
  3. Hamboi, letups dah letup keypad ni. Cantik blog onie!

    ReplyDelete
  4. untung la mek onie he...23x (panjang sikit dan manis)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  5. wahhhh tahniahhh belanja ABC la nanti heheheh :)

    ReplyDelete
  6. aku pun tetiba je dapat banyak... pelik ni.,..

    ReplyDelete
  7. Ok. Power. Keep it up!

    #kelabmekonie

    ReplyDelete
  8. semua gila BE skrg.hehehe.muka manyak sunyumm~ hehehe

    #BWSambilKlikKlikIklan

    ReplyDelete
  9. tahniah mek onie....semoga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  10. Jgn lupa buat makan makan he he...

    ReplyDelete
  11. Banyak tu..harap bertambahlah nilai tu

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..