Crumple Wide Shawl Murah-murah

by - October 22, 2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera,kemain sejak 2 hari ni rajin update blog kan mek?maklumlah, dah lama tak rasa feel cenggini,kihkihkih.. Sebelum terlupa, terima kasih banyak kepada anda semua yang support bisness kami ni, yup... bisness ini dijalankan oleh 2 orang makhluk yang comel iaitu saya dan hannah. Bulan lepas, masing-masing busy. Bulan ni kami try up kan balik bisness jual tudung murah-murah ni haaa.. Customer kami bukan terdiri dari perempuan sahaja, malah dari lelaki pun ada. Allah, terima kasih banyak atas sokongan anda semua. Walaupun bisness ini hanya kecil-kecilan,kami juga berusaha untuk meluaskan business ini. 


emmm,betullah orang cakap,nak buat bisness bukan sesenang ikat air kopi o ais, business macam ni lah banyak halangan dia. Contohnya,masa.... Untuk pengetahuan anda semua, kami bukan full time menguruskan bisness ini, dimana siang hari kami bekerja dan malam hari baru kami akan reply whatsapp customer,kepada customer,kami memohon supaya anda sentiasa sabar kerana kami sayang anda anda anda semua,muah ciked!



Allah,terpanjang pula mukadimah dia,hihi. Kali ini dan di entri ini saya akan tampilkan khas iaitu Semicrumple Wide Shawl. Kepada yang tiada masa untuk shopping tudung,jangan risau..kami ada,kihkihkihkih..





Contoh Semicrumple Wide Shawl



Status: Available

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig






Status: Available

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig


Status: Available

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig



Status: Sold Out

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig


Status: Avaiable

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig


Status: Available

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig


Status: Sold Out

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig


 Status: Available

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig


Status: Available

Material: Cotton Viscose
Size: 1mx1.8m
Price: RM10 
Postage: RM6/ Semenanjung & RM10/SS

Instagram: @dfashionig



Cara order:

Whatsapp: 011-2120 3431 / 012-953 9806
Berikan semua details seperti:

Nama: Sameon Dilla Bt Abu (sedap pulak nama,haha)
Address: 89,Jalan Belacan,Taman Sambal, 98765 Kuala Lumpur.
No.Tel: 019-8765 4321
Code Order: L1,L2,L3,L4
Backup Order: L5,L6,L7,L8 ( Sekiranya Code Order yang korang nak dah sold out)


 First Paid First Serve.
Happy Shopping.

Note: Colors may appear slightly different through this website due to computer picture resolution and individual monitor ;)

As usual, 1 color only 1 pc ,sebab ramai yang ambil borong,tq.

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com





You May Also Like

4 comments

  1. Onie, sy terfikir nk buat bisnes online tudung gk ah. Blh tlg ajar x cemna nk start

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..