Fridge Magnet sesuai dijadikan sebagai door gift

by - October 07, 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, oh sejak 2 menjak ni.. ramai sahabat aku telah menamatkan zaman bujangnya. Alhamdulillah jodoh korang cepat. Kali ini,aku ingin berkongsi sedikit barang yang sesuai dijadikan sebagai door gift korang dimana harganya lebih murah berbanding tempat lain dan sangat puas hati !

Pernah dengar printed fridge magnet ? yes! benda ni memang sesuai sangat kalau korang nak jadikan ia sebagai door gift,hadiah kepada yang tersayang dan haaa... sebagai hadiah buat diri sendiri pun boleh! Yang bestnya boleh pilih nak background macamana dan saiz fridge magnet tersebut.




Macam aku,aku suka juga gambar-gambar kenangan yang dijadikan dalam bentuk begini, mana tahu suatu hari segala barang teknologi aku rosak,at least ada back up kan nak tengok kenangan-kenangan lepas,hehe..


Selain dari gambar, apa salahnya jadikan kata-kata motivasi atau notis kan? Benda macam ni kadang-kadang banyak kelebihan dia ^___^





Background fridge magnet yang macam aku cakap tadi, korang still boleh pilih...kalau rasa nak flower-flower,boleh pilih yang backgroundnya ada flower tu.. 

Dulu aku tak minat fridge magnet gini,bila dah dapat ! haaaaa,suka pulakkkk... asal bukak peti ais je tengok kenangan lepas,hehe... So,korang...yang mana rasa nak cari hadiah/saguhati untuk sahabat atau majlis keramaian,boleh la contact seperti dibawah ini:-



Whatsapps: 012-367 5314
Email: craftsandmagnet@gmail.com


Jangan lupa tau jadikan hari bahagia korang dengan printed fridge magnet ni,hehe....Umi,sorry...kaklong dah penuhkan peti ais dengan fridge magnet super awesome dari Geena's Handmade Craft!kehkehkehkeh... Sape suka fridge magnet? Oh,satu lagi ! Bloggerkan suka adakan giveaway kan?apakata korang jadikan fridge magnet ni sebagai hadiah untuk pemenang?hehe.. *just my opinion


Happy Ber-fridge Magnet korang!

Salam Sayang
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

13 comments

  1. kak ida giler dgn FM. dah naik penuh dgn gmbr sendiri.. HHAHHA dulu kumpul FM dari tempat2 cuti.. now tepek gmbr sendiri pulak kekekkek e~

    ReplyDelete
  2. menarik jugak..ada minimum order ke?

    ReplyDelete
  3. pasni nak bukak peti ambek aiskrim, renung dulu fridge magnet lama-lama... aw sweetnya kahkah

    ReplyDelete
  4. Kite suka kumpul magnet bila balik dari travel.hihi

    ReplyDelete
  5. bagus jugak idea ni ek, thanks sis for sharing :)

    ReplyDelete
  6. Pintu peti ais da penuh FM travel, dlm n luar negara. Gmbr sndiri je xde...huhuhu

    http://mrsjaysblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Uik gambar magnet..feztime tngok

    ReplyDelete
  8. menarik nih. nnt nak ushar la, thanks mek.

    ReplyDelete
  9. creative. boleh jadikan gift dalam pakej photography

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..