Giveaway Pertama SitiSab

by - October 04, 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera,Allah...lama rasanya tak join giveaway yang dianjurkan oleh mana-mana blogger. Dengan itu, sebelum membuat kek, aku nak join dulu giveaway ini. Semoga ada rezeki di sini,inshaAllah.




Nak join?? klik banner di atas.


Oh,aku nak tag :-

hannah sytieh
fana chek saat
gksb
Ayue idris
hafiz hafizol


Korang yang lain pun jom lah join sama eh :D
Giveaway tamat : 3.11.2014


GOOD LUCK korang juga ^__^


You May Also Like

7 comments

  1. hha gedlk. hahaha misss u too mek. aku memang niat nk tulis bnyak. tapu assignmen dpa bagi ke aku bnyak gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hahaha nnt ada masa ak update :3

    ReplyDelete
  2. Nak jugak menang RM100. Thanks mek onie tag fana. Kena join jugak ni.

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..