Lawak tapi ada maksud, 'Laugh Malaysia' - Harith Iskandar

by - October 16, 2014



Assalamualaikum, heiiiii korang still ingat dengan lawak harith iskander????? Seriously aku paling suka dengan lawak harith iskander selepas tengok video lawak ke der 2 (kalau tak silap). Sebab lawak yang disampaikan itu adalah perbuatan yang selalu semua orang pernah alami dan aku pun terasa dengan lawak harith iskander. haha.


Harith iskander merupakan pelawak komedi yang aku yakin beliau boleh pergi jauh dan membuatkan orang ramai terhibur dengan jenaka beliau. Harith Iskander ini seorang yang sangat friendly dan apabila lawak dia sampai sudah tentu kita sendiri terkesan dengan kata-katanya kan?

Contohnya, 'when women says nothing,means everything wrong' . Betul tak korang?sangat mendalam kata-kata beliau,namun setiap penyampaian harith iskander adalah dalam bentuk lawak jenaka yang original dan santai .





So,korang tak sabar dengan lawak seterusnya dari harith iskander? Jangan lupa, 'Harith Iskander ...To know is to LAUGH MALAYSIA!' menjanjikan penyampaian yang terbesar dari pelawak-pelawak dan mereka juga akan feauture new talents.




 'Harith Iskander ...To know is to LAUGH MALAYSIA!' akan berlangsung pada 29 oktober 2014 pada 8.30pm di Stadium Putra Bukit Jalil. Pada mereka yang nak hilangkan stress ,aku suggest korang pergi sini dan tempahlah tiket dengan kadar segera. Tak lupa juga pelawak terbaru yang lain turut serta seperti Dr.Jason Leong dan Papa CJ (pelawak berpengaruh di India).


Segala tempahan korang boleh menempah di :-

RedTix Hotline ; 03-8775 4666 
Website: www. AirAsiaRedTix.com

Harga Tiket:
RM258 (VIP)
RM158 (PS1)
RM128(PS2)
RM118(PS3)
RM68(PS4)
RM38(PS5)


*Excludes RM3 processing fee






Happy sebab espressolab ni memang awesome. Sape yang cinta air kopi,mocha,latte,chocolate dan lain-lain lagi korang wajib pergi Espressolab yang terletak di Sunway Damansara.



Sekarang pergi event pakai name tag,hihi...taknak malu,cuma nak orang kenal.

Akhir kata saya,jangan lupa untuk menempah tiket kerana sambil membeli & sambil melawak, keuntungan yang diperoleh akan disumbangkan kepada OrphanCARE dimana isteri Harith Iskander,Dr Jezamine adalah duta OrphanCARE  yang menempatkan anak-anak terbiar. Show yang sangat tidak sia-sia kerana sambil bergembira sambil bersedekah.

Please mark ur calender!!!!!!!

Salam sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


You May Also Like

18 comments

  1. My neighbour dulu ni, tapi tak berkesempatan lg tengok lawak dia secara live. have fun uols.

    ReplyDelete
  2. Hahaa..memang die lawak...dahla cerita laju..tapi paham jugak apa yang disampaikan

    ReplyDelete
  3. Nak name tag juga pleaseee. Amboii tau bergambor dengan abg tak. :P

    ReplyDelete
  4. cayalah mek..dah mcm cikgu lah plk..:)

    ReplyDelete
  5. tak berapa minat harith iskandar..lagi minat afdlin shauki..hee

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum onie, best sangat tengok harith punya joke. kelakor dia sempoi dan cool. hehehe lawo la dia punya name tag :)

    ReplyDelete
  7. tak berapa minat harith iskander jugak. kita lagi minat letopkeypad. -.-

    ReplyDelete
  8. Lawak harith, xmelampau n di buat2. lawak dia asli. Ida pon suka dia. btw, cantik tag. hehe

    ReplyDelete
  9. hensemlah abang berbaju pink tu... sweet!!!

    ReplyDelete
  10. nametag tu rare! kak ida nk jugakkkkkkkkkkk.. tapi harith iskandar kalau berlawak mmg bermsg .. xmcm pelawak lainnn hihihiih

    ReplyDelete
  11. memang cantekla deco espressolab :) ..tumpuan lebih kepada espressolab pulak..hehe

    ReplyDelete
  12. harith iskander mmg pelawak terbaik. bkn lawak bodoh je..tapi ada mesej. best!! ^^

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..