Kelebihan Harum Malam yang sangat membantu wanita di luar sana.

by - November 22, 2014



Assalamualaikum dalam salam sejahtera. Disebabkan keyword Harum Malam selalu menjadi carian mata-mata google, dengan ini aku ingin rumuskan sedikit tentang produk ini. Actually pada perkenalan pertama aku dengan harum malam adalah sukar untuk dipercayai,namun harini sudah terungkai segalanya kerana produk ini adalah produk terlaris yang pernah aku kenal. 




Soalan pertama orang akan tanya adalah Harum Malam ini untuk apa ????

Untuk pengetahuan semua, produk ini merupakan supplemen dalaman yang mewangikan tubuh sepanjang masa. Selain itu, produk ini juga terkenal dalam kalangan wanita di luar sana. Sama ada sudah berkahwin mahu pun masih bujang trang tang tang macam saya. 




Kenapa Harum Malam?Kenapa bukan produk lain????Haaaaaa...sebab ni la kenapa wanita di luar sana perlu minum harum malam

  1. Tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan.
  2. Mencegah masalah dalaman wanita.
  3. Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
  4. Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
  5. Melegakan panas badan.
  6. Menegangkan dan mencantikkan payudara.
  7. Memulihkan rasa rapat
  8. Mengencang otot kewanitaan.

Hebat tak korang kelebihan harum malam ni? Serius pada mulanya aku segan untuk share produk ini,hehe..tapi bila aku share entri sebelum-sebelum ni kebanyakan pembaca aku email dan pm aku di facebook tentang kelebihan harum malam ni,siap ada yang minta pendapat lagi,sesungguhnya... sebarkan benda baik tak salahkan?hehe...


Contoh email dari seorang pembaca yang mengalami haid tidak teratur.



Alhamdulillah,aku sudah reply email tersebut dan semoga ianya berkesan.. Semoga Puan dikurniakan cahaya mata dan kesihatan yang baik..InshaAllah,benda baik kita kenalah share dengan orangkan? Walaupun, ada pembaca blog ini sudah berkahwin dan mempunyai masalah,kadang-kadang aku terus yakinkan mereka untuk mencuba produk harum malam ini kerana sudah banyak wanita di luar sana mendapat hasil yang terbaik dan tanpa diragui sekalipun.





Pada permulaan aku kenal produk harum malam ni,aku agak terkejut. Boleh ke gadis bujang macam aku minum harum malam ni?bukan dah kahwin baru boleh minum ke?Heiiiiiiiiiii !!!Time muda ni la nak jaga dalaman kita ni haaaaaaa...takkan dah kahwin baru gelabah nak jagakan?So,aku memang recommend gila produk ni. Kawan-kawan aku semua tanya, best ke harum malam ni..best ke... Ayooooo... Ofkos la best!!! Produk yang mampu gembirakan hati wanita.





Bila produk ni dah femeskan....Perghhhh! Bulan 7 ke bulan 8 tah semua kecoh pasal HARUM MALAM NI BAHAYA! Siap ada mention-kan aku di facebook pasal benda ni. Maklumlah,aku yang recommend kat dia dan aku sangat bersalah time tu...huhu... Time tu jugak aku terus tanya HQ produk ni. Aku lega pastu! Mana taknya! Ada orang fitnah tentang produk ini! Yang fitnah orang melayu ,tengok? ORANG MELAYU k?bukan cainis ke india ke..MELAYU tau? Sedih aku bila dapat tahu kes ni... Hari demi hari produk ni terus mendapat sambutan yang sangat bagus walaupun pernah keluar kes bahaya tu,haaaa....Alhamdulillah,benda ni setel bila tuan badan dah mengaku salahnya,huhu





Kes harum malam ada racun tu korang boleh refer entri ni: http://letopkeypad.blogspot.com/2014/08/harum-malam-ada-racunbenarkah.html





So, benda ni..biar kita yang tanya diri kita dulu,korang beli sebab murah ke sebab kualitinya? So kalau rasa nak lebih terjamin aku sarankan untuk korang order terus dari Legacy Secret Trading yang memang SAH ORIGINAL,HALAL DAN SELAMAT. Kadang kalau beli kat stokis pun kena berhati-hati jugak,maklumlah..orang sekarang lebihkan keuntungan dari keselamatan,huhu...Pastikan keadaan botol tu dengan betul,kalau rasa ragu-ragu jangan segan silu terus tanya Legacy Secret Trading. InshaAllah dorang akan jawab dengan seikhlasnya.


Apabila produk ini semakin laris dan terus menjadi sebutan orang ramai, pengeluar produk ini telah tambahkan satu lagi kelebihan pada produk ini iaitu 3 KESELAMATAN PENGESAHAN iaitu pengesahan melalui visual,sentuhan dan QR Wechat. Apa kelebihannya? Sudah semestinya untuk memastikan samada produk yang korang beli itu original atau tiruan. Sebut pasal tiruan,bila nak berhentikan produk tiruan ????Tak rasa berdosa ke meniru produk orang lain tanpa segan silu?emmmmm...




Kesimpulannya, jagalah dalaman kita dan jangan salah beli produk. Pilihlah harum malam sebagai kegembiraan anda sepanjang bergelar wanita ini. Semoga kesihatan kita semua berpanjangan dan gojes-gojes. Semoga bertemu lagi.




Jika ada soalan untuk diajukan, anda boleh email (letopink@yahoo.com) pada saya,inshaAllah saya akan membantu seberapa yang boleh .

You May Also Like

6 comments

  1. best kan dapat tolong orang :) hopefully orang tuh dikurniakan cahaya mata :) amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga ada berita gembira dari beliau.amin,hehe

      Delete
  2. kita pun guna jugak.. memang bagus poduk ni :)

    ReplyDelete
  3. HM antara produk yg menarik golongan wanita. khasiat yg ada pdnya buat wanita geram nak memilikinya. paling best settle masalah keputihan

    ReplyDelete
  4. memang kene pilih produk yang betul-betul tulin..kalau takjadi lain..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..