Keputusan 'Contest Entry Blogger Kreatif-Harum Malam'

by - December 17, 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera korang. Wajib ke tak eh aku bagi mukadimah?haha..ke terus nak annouce pemenang Contest Entry Blogger Kreatif - Harum Malam ni? Emmmmm,baiklah...dengan gembiranya saya terus umumkan pemenang-pemenang yang superb gila. Ya, keputusan ini adalah muktamad dan untuk pengetahuan kalian, segala keputusan yang diumumkan adalah dari staf legacy secret sendiri which is aku pun tak tahu siapa yang pilih,so tiada pilih kasih ke amende k.. 


Dah! Takyah pusing-pusing, keputusan ini adalah dari Contest Entry Blogger Kreatif - Harum Malam . Masih ingat lagikan? 


Pemenangnya adalah ..



*drolling*


*drolling*


*drolling*


*drolling*


*drolling*


*drolling*



*drolling*



*drolling*


*drolling*


*drolling*


*drolling*


*drolling*






HADIAH PERTAMA BERNILAI RM2000:-

duniafarisya.com
http://duniafarisya.com/2014/11/kebaikan-harum-malam.html





HADIAH KEDUA BERNILAI RM1500:-

zaza zehra.com
http://www.zazazehra.com/2014/11/kebaikan-bahan-dalam-produk-harum-malam.html





HADIAH KETIGA BERNILAI RM800:-

letopkeypad.blogspot.com
http://letopkeypad.blogspot.com/2014/11/kelebihan-harum-malam-yang-sangat.html





SAGUHATI BERNILAI RM100:-

  1. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/11/khasiat-kandungan-harum-malam.html
  2. http://www.azhafizah.com/2014/11/kebaikan-kandungan-di-dalam-produk-harum-malam.html
  3. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/11/khasiat-ramuan-harum-malam.html
  4. http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/11/kenapa-dengan-harum-malam-ni.html
  5. http://umikasum.blogspot.com/2014/11/rasai-kehebatan-produk-harum-malam.html

Tahniah koranggggggggggggggggggggggggg dan aku pun tak expect yang aku boleh menang,jyeahhhhhhhhhhhh..alhamdulillah.... Ok,keputusan contest ini adalah muktamad dan telah dipilih oleh pihak Legacy Trading sendiri di mana langsung tiada kena mengena dengan aku.



Kepada yang tidak menang,korangggggg janganlah bersedih..inshaAllah next time ada lagi dan kepada yang bertuah, korang tunggu pm daripada pihak Legacy Secret Trading ye. Kalau lebih seminggu dorang tak pm,let me know ASAP,muahhhhhh!


Tahniah dan terima kasih bagi yang sudi join contest dari Legacy Secret Trading,happy...Terima kasih juga kepada Legacy Secret Trading kerana memilih kami dan aku sebagai salah seorang pemenang,aku ucapkan ribuan terima kasih kerana memilih aku..Semoga rezeki Legacy Secret Trading terus mencurah-curah dan terus maju jaya serta dikenali oleh orang ramai !!!!!!!! ^_^

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

18 comments

  1. Alhamdulillah!!!!
    Expect the unexpected! :)
    Big thanks to Allah!
    Thank you Mek onie and Legacy Secret!!..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    Tahniah buat Mek dan yang lain. Terima kasih pada Mek Onie dan juga Legacy Secret. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah onieeee. Tahniah alls da winner

    ReplyDelete
  4. :D alhamdulillah...hadiah sempena bday hrni jgk..thniah semua..tksh onie dan secret legacy.. syukur pd Allah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah !! Hehehe. Mek open table cepat. :P

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah buat semua pemenang ;D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..