Keputusan Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

by - December 21, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ingat lagi ke dengan entri "Tips Temuduga SPA - Pembantu Perawatan Kesihatan U11" ? Rupanya ramai juga yang email aku bertanyakan tentang temuduga tu. Alhamdulillah, rasanya tak salah juga kot kalau aku share pada mereka yang bakal nak temuduga nantikan?

Semoga kalian semua berjaya, aku?emmmm... actually aku pun nervous juga, sebab ini adalah pertama kalinya aku dapat temuduga dari Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Macam curious gila nak tahu jawapan dia.


Untuk pengetahuan orang yang ditemuduga bagi jawatan PPK U11 ini,keputusan adalah pada 22.12.2014 selepas jam 5 petang dan korang boleh cek di website www.spa.gov.my . 











Semoga korang berjaya ^_^

Salam Sayang,
Mek Onie 
letopink@yahoo.com

You May Also Like

4 comments

  1. terigt dulu..hari2 bukak page spa sebab duk result interbiu bomba..hehe

    ReplyDelete
  2. dulu prnh skli intebiu ngn SPA..
    jawatan pembantu tadbir..
    tp smpai sdh xtau result..
    mmg xdpt la 2.. haha...

    semoga berjaya ye mek onie!

    ReplyDelete
  3. dah isi spa ni tapi belum ada rezeki lagi

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..