Pelakon Fazura nyanyikan lagu birthday !

by - December 08, 2014


Assalamualaikum, alahhhh rasa macam tak cukup muka surat je nak cerita pasal birthday. Dulu masa study,kengkawan suka bagi surprise kat kita. Time tu, Allah..terharu dia tu macam apa lah! Bawak kita pegi pantai,ingat lagi..pantai bersih,penang tu haaaaa... ish,rindu pulak zaman tu, tapi !!!! bila dah masuk dalam dunia blogger ni, pun ada jugak yang sudi suprise kan kitaaaaaaa.... Aku tatau masa bila mereka yang terlibat ni plan, benda berapa minit je kot ! Tapi tahap ke-blur-an macam apa,padahal aku ada cakap harini (hari kejadian) birthday aku.. sekali haaaaaaaaa, awak tengok la dulu :P


p/s: saja kita nak masuk dalam blog,kot satu hari laptop hang ke apa ke kan,tak dapat nak repeat,bhahahahhahahahhahaha


video


Terima kasih kak nannie isa dan shiqin sunshine plan macam ni sekali,terharu makkk! Korang ni kannnnn,haha... even lagu je,tapi iolsss hargai yang teramat sangat! Patutlah paksa kita p ambik poster sensorang!hahaha...Masa dorang semua nyanyi tu,tetiba aku macam,ehhhhhhh..birthday sape niiii?bhahahahaha! sengetttt


Actually,time tu ada preview screening Manisnya Cinta Di Cappadocia dan kebetulan jugak haritu birthday aku,memang sangat win la kan,pastu retis siap nyanyikan lagu birthday ke kita...alamak..segan tauuuu sebab orang tengok saya :P




Fazura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cantikkkkkkkkkkkk,gerammmm....







Koya ayu,haha




Haaaa,kak nannie isa ni la tekong dia duk plan suprise tu haaa,kemain tau :P






Dari kiri: shiqin sunshine,nannie isa,fazura dan mek onie

Sebenarnya aku tak expect pun boleh jumpa blogger kat sini, tengok-tengok ternampak kak nannie isa,hewhewhewhew... blogger tak ramai masa preview yang ni...



Taraaaaaaaaaaa, best weh cerita dia...


Dan,aku rasa aku bau fazura lagi ni,acano niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!! tak lupa juga,kepada sahabat rapat dan yang mengenali saya,terima kasih banyak-banyak sudi wish,alhamdulillah happy bila orang doakan kita,tq korangggggggggggg ^__^


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

31 comments

  1. woiiii happy brthday mek. Giler jeles I suka Fazura ok. kem salam yerk.

    ReplyDelete
  2. waaaa.jelessnyaaa selp ngn fazura!

    ReplyDelete
  3. syoknya...fazura siap nyanyi lagu birthday lagi...best best...

    ReplyDelete
  4. perghjh. tak tidurr siang malam mek teringat fazura nyanyi. haha :D
    happy belated birthday .may Allah ease you ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memangggg!kakakakakakakak....duk ulang2 je video....kah!
      Thanks for ur wishes :D

      Delete
  5. Overrrr kau nyah!!!

    btw happy bday!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala akak,sekali sekala!kahkahkah..tq kak

      Delete
  6. wahh best betui la faz pula yg nyanyi. perghh hppy belated bday onie

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tq shiqin plan cenggini ngan kak nanie,nakal tahu!haha

      Delete
  8. hahaha.. happy birthday onieee.. congratez jgk sbb dah kawn ngan retis.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Review la #ManisnyaCintadiCapadocia nie Mek Onie.. peminat request nie .. gitew

    ReplyDelete
  10. huwaaaa bestnya awop!! btw happy birthday. :P

    ReplyDelete
  11. Fuhhh syok gila T_T Nak jumpa Fazura jugakkkk. Aaaaa Happy Belated Birhday kak Onie <333

    ReplyDelete
  12. wahhh...kelas surprise birthday tahun ni ye onie...hee
    happy belated birthday ! :D

    ReplyDelete
  13. fullammaaaaak... gilek ah... mau setahun tak habis senyum nih huhuhu

    ReplyDelete
  14. Kalau nak jeles gila boleh tak ? Hahahahaha.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..