Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

by - December 07, 2014


Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran ekslusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini,dari telefon bimbit,tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen,barangan rumah,alat permainan dan peralatan sukan.



Blogger-Contest


Bersempena 12.12.2014 ini, Lazada Malaysia telah anjurkan contest di mana Shopping RM1212 di Lazada Malaysia . Disebabkan tidak boleh melebihi dari nilai tersebut saya telah masukkan list atau wishlist di kotak fikiran saya siap-siap,heiiiiiiiii....gila kau,kalau ada RM1212 sah-sah aku guna sehabisnya dan takkan memilih barang yang kurang nilainya dari RM tu,no no no,hahahahaha...


Wishlist pertama aku adalah : 
http://www.lazada.com.my/samsung-smart-camera-nx-mini-205mp-pink-9mm-lens-16-gb-memory-card-sme-warranty-669837.html



Sebagai blogger,aku memilih Samsung Smart Camera NX Mini 20.5MP Pink+9mm Lens + 16 GB Memory Card (SME Warranty) kerana aku ingin merakam setiap momen-momen yang aku lalui sepertimana kerja part time sebagai blogger ini amat memerlukan sebuah kamera yang mampu menghasilkan gambar agar client/pembaca blog happy dengan hasil kerja aku. Selain itu juga, spesifikasi kamera ini sangat memuaskan hati aku di mana Megapixel dia tinggi dan aku memilih warna pink kerana warna kegemaran aku. Jyeahhhhhhhhhhhhhhhhh! 




Wishlist kedua aku adalah :
http://www.lazada.com.my/romoss-sailing-6-power-bank-20800-20800mah-902175.html


Sepertimana kalian juga tahu, aku ni lone ranger...kemana aku pergi selalunya bersendirian dan powerbank memang wajib kena ada dengan aku. Sebagai penunjuk arah dan hubungi sesiapa di talian. Disebabkan smartphone aku ni cepat habis bateri, adalah lebih baik aku memilih powerbank sebagai penyelamat jika berada dalam situasi yang tegang seperti sesat di jalanan,hahaha... 




Aku memilih kamera dan powerbank adalah kerana ia dapat membantu aku dalam menyelesaikan beberapa tugasan sebagai seorang blogger atau kegunaan harian dan kedua barang tersebut bernilai RM1212...haaaaa,kan aku dah bagi tau tadi,takkan kalau dapat RM1212 aku nak shopping RM1000 je kan,memang not fair la kat diri sendiri,muahahahaha...So,aku memilih barang yang sangat penting,sangat berguna dan sangat bernilai ! haaaaaaaaaa....



Aku tak sabar nak tunggu sale di lazada 12.12.2014 . Mana tahu ada barang boleh aku beli ! Korang pun,mohon jangan buat-buat lupa bahawasanya sale ini berjalan selama 24 jam sahaja. Tak payah nak list sehari pastu esoknya baru nak beli,memang non hado la harga promosi nanti,wakakakakaka...



Stay tuned babe! Ok,nampak beno aku desperate dengan kamera dan powerbank,haha..kbai :P
Contest dianjurkan oleh sayaiday

Salam sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

6 comments

  1. asalam balas kunjungan done follow ya...jengok lagi Etuza

    ReplyDelete
  2. Rambang mata tengok barang2x kat laazada ni.

    ReplyDelete
  3. Pilihan barangan mengikut kehendak dikau dgn RM1212, apa saja boleh dibeli di Lazada Malaysia. Moga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Ada masa jom terjah entri berkaitan saya ya.....

    Jom terjah entri berkaitan:
    Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia (contest)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..